Opel-sivustolle Nissan-sivustolle Subaru Ford-sivustolle
Ford. Subaru. Nissan. Opel.
 
Levorannan autoliike.
 
 • Automaattivaihteisto Kugan 1.5 TDCi etuvetomalleihin NYT VAIN 990 € Automaattivaihteisto Kugan 1.5 TDCi etuvetomalleihin NYT VAIN 990 € Automaattivaihteisto Kugan 1.5 TDCi etuvetomalleihin NYT VAIN 990 € Automaattivaihteisto Kugan 1.5 TDCi etuvetomalleihin NYT VAIN 990 €
 • Uusi Insignia on saapunut Levorantaan Uusi Insignia on saapunut Levorantaan Uusi Insignia on saapunut Levorantaan Uusi Insignia on saapunut Levorantaan
 • Uusi Opel Crossland X Uusi Opel Crossland X Uusi Opel Crossland X Uusi Opel Crossland X
 • Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition
 • Uudet Nissanit Levorannan tapaan - etusi jopa yli 4 400 € Uudet Nissanit Levorannan tapaan - etusi jopa yli 4 400 € Uudet Nissanit Levorannan tapaan - etusi jopa yli 4 400 € Uudet Nissanit Levorannan tapaan - etusi jopa yli 4 400 €
 • Stockmann kuukauden auto heinäkuussa: Ford EcoSport 20.990 € tai 159 €/kk Stockmann kuukauden auto heinäkuussa: Ford EcoSport 20.990 € tai 159 €/kk Stockmann kuukauden auto heinäkuussa: Ford EcoSport 20.990 € tai 159 €/kk Stockmann kuukauden auto heinäkuussa: Ford EcoSport 20.990 € tai 159 €/kk
 • Ranger Built Ford Tough Ranger Built Ford Tough Ranger Built Ford Tough Ranger Built Ford Tough
 • Markkinoiden pisin takuu uuteen Transitiin! Markkinoiden pisin takuu uuteen Transitiin! Markkinoiden pisin takuu uuteen Transitiin! Markkinoiden pisin takuu uuteen Transitiin!
 • Nelivetoapua - Perille asti Nelivetoapua - Perille asti Nelivetoapua - Perille asti Nelivetoapua - Perille asti
 • Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo
 • Kesän parhaat pelit ja kiinteä korko vain 0,99% Kesän parhaat pelit ja kiinteä korko vain 0,99% Kesän parhaat pelit ja kiinteä korko vain 0,99% Kesän parhaat pelit ja kiinteä korko vain 0,99%

Ajankohtaista

Olli Joen taidetta Ellivuoressa

Kuvataiteilija Olli Joen taidetta pääsee kesällä ihailemaan Ellivuoressa. Levorannan esittelytilassa hotellin kupeessa on elokuun 6. päivään asti avoinna runsas ja monipuolinen myyntinäyttely Joen taidetta 90-luvulta tähän päivään. Näyttely on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 12–18.

Maailmallakin menestyneen taiteilijan näyttelyyn on vapaa pääsy.

Olli Joen töiden lisäksi Ellivuoressa on esillä myös hänen tyttärensä Lidia Joen maalauksia. Näyttelyn galleristi Aleksiina Joki vinkkaa isän ja tyttären yhteisnäyttelyn tuovan pirteän lisän näyttelyn antiin.

Joen tyttäret Aleksiina ja Lidia ovat seuranneet työtä lähietäisyydeltä ja he esittelevät mielellään töitä sekä kertovat maalausten synnystä. Aleksiina muistuttaa, että perhepiirin tietoa maalauksista on harvoin tarjolla näyttelyissä. Näin taiteeseen on helppo tutustua.

Taidetta on esillä runsaasti ja eri aikakausien työt piirtävät kuvan monipuolisesta taiteilijasta. Mukana on niin esittäviä töitä kuin hyvin abstrakteja maalauksia. Lidia Joen töissä näkyvät taiteilijalle rakkaat eläimet hevosista kissoihin ja koiriin.

Taidenäyttelyssä olevat työt ovat myös myynnissä. Aleksiina Joki vinkkaa, että omaa suosikkia kannattaa sovittaa kotona oikean paikkaan. Hän kertoo, että usein on hyvä verrata muutamaa taulua, jotta voi varmistua sen sopivuudesta paikalleen.

Lue lisää Olli Joesta ja Lidia Joesta taiteilijoiden kotisivuilta.

Kymmenen hyvä syytä kaartaa Sastamalaan

Kesälomalla on monta hyvää syytä kääntää suunta Sastamalaan. Kesäkaupungissa on tuhdisti ohjelmaa koko perheelle. Listasimme kymmenen kohdetta, jotka kannattaa laittaa kesän retkisuunnitelmiin. Ja näiden lisäksi mielenkiintoisia paikkoja ja tapahtumia löytyy kaikkeen makuun.

Emil Danielssonin suurnäyttely
Kulttuurinnälkää taittaa Emil Danielssonin elämäntyötä esittelevä suurnäyttely Kulttuuritalo Jaatsilla, Galleria Akselissa sekä Ellivuoressa Pirunvuoren Kivilinnassa. Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy ja ne ovat avoinna 6. elokuuta asti joka päivä klo 12–18.

Herra Hakkaraisen talo
Mauri Kunnaksen kirjoista tutun Herra Hakkaraisen kotitalo Marttilankadun varrella sekä Hurjan hauska Autopiha ovat lapsiperheen varma tärppi. Uneliaan, muta touhukkaan Hakkaraisen seurassa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Kaverikuva Herra Hakkaraisen kainalossa on hieno kruunu kesälomalle.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Tulipalossa 20 vuotta sitten tuhoutunut, mutta entisen kaltaiseksi rakennettu keskiaikainen harmaakivikirkko on vaikuttava näky. Talkoolaisten perinteisin menetelmin rakentama kirkkotila sekä Osmo Rauhalan ja Kuutti Lavosen kirkkoon maalaamat sata ja yksi taideteosta ovat ainutlaatuinen kokonaisuus. Kirkko on avoinna sunnuntaista perjantaihin elokuun loppuun asti.

Ellivuori
Elivuoren hotellin alue on kokenut valtavan kasvojenkohotuksen. Tehokkaaseen päivään mahtuu niin seikkailua kiipeilypuistossa ja maastopyöräilyä kuin Emil Danielssonin erämaa-ateljee Pirunvuoren rinteessä. Hotellin maanmainiota ravintolaa ei ole kehuttu suotta! Levorannan näyttelytilassa Ellivuoressa on myös Olli Joen taidenäyttely 6. elokuuta saakka. Näyttely on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 12–18.

Kiviniityn kotieläinpuisto
Kiviniityn kotieläinpuisto valtatie 11 kupeessa Mouhijärvellä on kasvanut suosituksi koko perheen matkailukohteeksi. Kiviniityssä pääsee ihmettelemään lähietäisyydeltä niin tutumpia maatilan eläimiä kuin vieraampiakin lajeja, kuten strutseja, poroja ja jakkihärkiä. Viiden hehtaarin alueelle levittyvässä puistossa riittää virikkeitä ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Omilla eväillä on helppo varustautua päivän retkelle, sillä puistossa on runsaasti grillikatoksia.

Pukstaavi
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi löytyy aivan Herra Hakkaraisen talon naapurista. Museokierros on hyvä vaihtoehto sadepäiän viettoon. Pukstaavin päänäyttely kertoo suomalaisen kirjan tarinan viehättävällä otteella. Tänä vuonna museossa voi lisäksi tutustua Tyrvään Mantana tunnettuun kansanparantaja Amanda Jokiseen. Mielenkiintoinen risteyskohta löytyy museorakennuksen historiasta, sillä samassa talossa toimi Tyrvään Mantan käyttämä Tyrvään piirikunnan apteekki.

Ritajärven luonnonsuojelualue
Keväällä 2015 perustetulla Ritajärvien luonnonsuojelualueella koskemattoman erämaan tunnelmaan pääsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin valoista ja asfalttiteistä. Jääkausien jäljet ovat hyvin näkyvissä ja jylhät kalliot, lukuisat järvet, kivikot ja siirtolohkareet ovat kuin eri maailmasta keskellä viljelysseutua. Ritajärvien alueella on kunnostettu polkuja ja rakennettu pitkospuita ja taukopaikkoja, joten retkelle voi uskaltautua vielä kevyemmälläkin vaelluskokemuksella.

Lakeside Golf
Arvostettu ja vaativana pidetty Lakeside Golf sijaitsee Karkun kauniissa maisemissa vain kymmenen kilometrin päässä Ellivuoresta. Laksesidella on kaksi täysmittaista, hyvin erilaista kenttää: Järvenranta-kenttä soljuu Riippilänjärven rantamaisemissa, kun uudempi Pirunpelto haastaa tarkkaan peliin jylhässä metsä- ja kalliomaisemassa.

Pyymäen kahvila
Useita kertoja Tampereenkin parhaaksi kahvilaksi valitun Pyymäen kahvilan koti ja juuret ovat Sastamalassa. Kahvitauko tai lounashetki kannattaa käyttää hyödyksi paikallisista herkuista nauttien. Pyymäen kahvila löytyy torin laidalta ja herkuttelemaan pääsee myös leipomon yhteydessä sijaitsevassa Leipurin kahvilassa Roismalan risteyksen tuntumassa.

Levoranta
Kesälomalla kannattaa poiketa hyville autokaupoille Levorantaan. Kulttuuririentojen ja kesätapahtumien lomassa satojen tuoreiden vaihtoautojen valikoima sekä huippuedullinen Levoranta-rahoitus. Levorannasta saat myös lähes pari sataa uutta Fordia, Opelia ja Nissania.

Levoranta Games keräsi kentän täyteen

Lasten rennot kesäkisat, Levoranta Gamesit, miteltiin Vammalan keskuskentällä maanantaina 3. heinäkuuta. Aurinkoisella kentällä kisasi lähes 250 lasta ja nuorta. Kilpailijoiden ikähaitari ulottui alle 3-vuotiaista 15-vuotiaisiin. Hymy oli kilparadoilla herkässä.

Levoranta Games käynnistyi 4-vuotiaiden mehukattiaidoilla. Samaan aikaan kisat käynnistyivät myös pallonheittopaikalla, kuularingissä sekä korkeushyppypaikalla. Vanhimmilla ensimmäisenä lajina oli kolmiloikka.

Kisojen järjestämiseksi tarvitaan mittava joukko vapaaehtoisia ja kentän laidalla myös vanhempien ja isovanhempien apua tarvitaan, jotta heitot ja hypyt saadaan mitattua ja kilpailu etenee joutuisasti.

Levoranta Gamesit sujuivat iloisissa tunnelmissa auringon helliessä. Taivaanrantaan nousseet pilvetkin ymmärsivät kiertää urheilukentän sopivan etäältä. Hieman alle kahdessa tunnissa kaikki lajit oli saatu päätökseen ja muurinpohjaletutkin olivat löytäneet parempiin suihin.

Gamesit ovat Vammalan Seudun Voiman pitkäaikainen perinne. Kisojen kummeina toimivat paikalliset yritykset, jotka myös palkitsevat innokkaat kisailijat. Levoranta on ollut menossa mukana jo useana vuonna.

Maanantaisin keskuskentällä järjestettävä kisojen sarja käynnistyy kesäkuun alussa ja jatkuu koulun alkuun asti. Heinäkuun jälkipuolella kisoissa on parin viikon lomatauko.

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10
Ford Store
 

Automyynti
p. 03-512 7710
Huolto
p. 03-512 7720

Sastamala
Kauppakaari 10
Opel- ja Nissan-myymälä

Automyynti
p. 03-512 7710

Huolto
p. 03-512 7745

Tampere
Nuutisarankatu 35
 
 

Automyynti
p. 03-512 7750
Huolto
p. 03-512 7760

Rauma
Metallitie 1
 
 

Automyynti
p. 03-512 7770
Huolto
p. 010-321 9580