Opel-sivustolle Nissan-sivustolle Subaru Ford-sivustolle
Ford. Subaru. Nissan. Opel.
 
Levorannan autoliike.
 
  • Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa
  • Uudet Opel INSIGNIAT HETI AJOON Levorannasta Uudet Opel INSIGNIAT HETI AJOON Levorannasta Uudet Opel INSIGNIAT HETI AJOON Levorannasta Uudet Opel INSIGNIAT HETI AJOON Levorannasta
  • Edulliseen pakettihintaan, kattavasti varusteltu Ford Focus Levoranta Special Edulliseen pakettihintaan, kattavasti varusteltu Ford Focus Levoranta Special Edulliseen pakettihintaan, kattavasti varusteltu Ford Focus Levoranta Special Edulliseen pakettihintaan, kattavasti varusteltu Ford Focus Levoranta Special
  • Uusi Mondeo Levoranta-erikoismalli – erikoiseduin Uusi Mondeo Levoranta-erikoismalli – erikoiseduin Uusi Mondeo Levoranta-erikoismalli – erikoiseduin Uusi Mondeo Levoranta-erikoismalli – erikoiseduin
  • Opel Astraan varusteita jopa 1500 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 1500 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 1500 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 1500 € edulla
  • Uusi Nissan Qashqai - Lupa odottaa enemmän Uusi Nissan Qashqai - Lupa odottaa enemmän Uusi Nissan Qashqai - Lupa odottaa enemmän Uusi Nissan Qashqai - Lupa odottaa enemmän
  • Corsa-mallistoon huippuvarusteet jopa 1 521 € kampanjaedulla! Corsa-mallistoon huippuvarusteet jopa 1 521 € kampanjaedulla! Corsa-mallistoon huippuvarusteet jopa 1 521 € kampanjaedulla! Corsa-mallistoon huippuvarusteet jopa 1 521 € kampanjaedulla!
  • Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition Kattava varustelu ja komeat edut: Focus Edition
  • Täysin uusi Ford Fiesta Levorannasta Täysin uusi Ford Fiesta Levorannasta Täysin uusi Ford Fiesta Levorannasta Täysin uusi Ford Fiesta Levorannasta
  • Varaa omasi heti – Ford Ranger Black Edition Varaa omasi heti – Ford Ranger Black Edition Varaa omasi heti – Ford Ranger Black Edition Varaa omasi heti – Ford Ranger Black Edition
  • Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business
  • Talvipaketti kaupan päälle, etusi jopa 2.980 € Talvipaketti kaupan päälle, etusi jopa 2.980 € Talvipaketti kaupan päälle, etusi jopa 2.980 € Talvipaketti kaupan päälle, etusi jopa 2.980 €
  • Uusi Ford Fiesta Levoranta-erikoismalli – vain Levorannasta Uusi Ford Fiesta Levoranta-erikoismalli – vain Levorannasta Uusi Ford Fiesta Levoranta-erikoismalli – vain Levorannasta Uusi Ford Fiesta Levoranta-erikoismalli – vain Levorannasta
  • Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo Täydellisesti varusteltu Ford Mondeo
  • Hunajainen korko ja parhaat talvivarastot Levorannasta  – kiinteä korko 0,99% Hunajainen korko ja parhaat talvivarastot Levorannasta  – kiinteä korko 0,99% Hunajainen korko ja parhaat talvivarastot Levorannasta  – kiinteä korko 0,99% Hunajainen korko ja parhaat talvivarastot Levorannasta – kiinteä korko 0,99%

Asiaa tietosuojasta

Levorannan autoliike on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä ja pyrkii tarjoamaan internet-sivustojensa vierailijoille turvallisen ja varman käyttökokemuksen. Tässä yhteenvedossa kerrotaan, miten Levorannan autoliike kerää ja käyttää verkossa olevia tietoja.

Henkilötietojen käsittely

Levorannan autoliike noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä. Levorannan autoliikkeen sivustoilla vierailevien käyttäjien henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) kerätään vain heidän suostumuksellaan, esimerkiksi heidän itsensä palautteen tai tuote- tai palvelutilauksen yhteydessä ilmoittamana.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntäminen

Levorannan autoliikkeen internet-sivustoilla voidaan kerätä ja käyttää internet-sivustojen vierailijoiden käyttäytymistietoja. Vierailijan tietokonetta ja muuta päätelaitetta koskevia tietoja voidaan kerätä evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu vierailijan päätelaitteelle ja jonka avulla www-palvelu voi mm. muistaa, halutaanko laitteella käyttää mobiilisivustoa vai täysversiota.

Levorannan autoliike kerää automaattisesti tietoja siitä, miten internet-sivuston vierailija käyttää sivustoa (esim. vierailun kesto ja ajoittuminen sekä minkä hakulauseiden ja -sanojen sekä hakukoneen kautta vierailu on linkitetty), millä sivustoilla ja sivustojen alueilla vierailija käy sekä tämän tietokonetta tai mobiililaitetta koskevia tietoja, mukaan lukien IP-osoite, laitteen ID-tunnus, fyysinen sijainti, selain ja käyttöjärjestelmätyyppi sekä niihin liittyvät URL-osoitteet. Kyseisiä tietoja tarvitaan, jotta voidaan tarjota personoitua sisältöä sekä analysoida resurssien käyttöä, korjata ongelmia ja parantaa palveluita.

Käytettyjen evästeiden avulla ei voida tunnistaa yksittäistä vierailijaa eikä niiden tarkoituksena ole kerätä henkilötietoja. Evästeet ja muut vastaavat tekniikat eivät vahingoita vierailijan päätelaitetta tai tiedostoja. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen eivätkä ne mahdollista vierailijan kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Käyttäytymistietoja voidaan kerätä Levorannan autoliikkeen internet-sivustoilla tapahtuvista vierailuista ja palveluntarjoajien sekä kolmansien osapuolten (mainostajat ja mainosverkostot, media- ja mainostoimistot, mittaus- ja seurantapalvelut) toimesta. Levorannan autoliike voi myös hyödyntää muilta kuin omilta internet-sivustoiltaan kerättyä käyttäytymistietoa.

Levorannan autoliike pyrkii mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät sen palveluntarjoajat käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa. Kolmannet osapuolet pyritään myös sitouttamaan voimassaolevaan lainsäädäntöön ja itsesääntelyohjeistuksiin.

Levorannan autoliike ei kuitenkaan valvo eikä vastaa kolmansien osapuolten käytännöistä. Internet on avoin järjestelmä, jossa on mahdotonta taata, etteivät luvattomat kolmannet osapuolet pysty ohittamaan kyseisiä toimenpiteitä tai käyttämään tietoja sopimattomiin tarkoituksiin.

Levorannan autoliikkeen internet-sivuilla voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä toimintoja, kuten Facebookin tykkää-painike, jonka sisältö tulee suoraan Facebookista. Facebook voi kerätä tietoja vierailijan vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti. Jotkut evästeet säilyvät vierailijan koneella senkin jälkeen, kun tämä on lähtenyt sivustolta. Turvallisuusevästeet säilyvät kuukausia ja mainoksiin ja sivustoilmoituksiin liittyvät evästeet jopa vuosia viimeisen sivustolla käynnin jälkeen. Kolmansien osapuolten mainospalvelinten sijoittamat evästeet pysyvät tietokoneella tätä pidempäänkin, ellei niitä poisteta.

Mikäli vierailija ei halua, että Levorannan autoliike tai sen yhteistyökumppanit kohdentavat mainontaa tai sisältöä internet-käyttäytymisen perusteella, vierailija voi estää tämän kieltämällä haluamansa evästeet selaimensa asetuksista.

Evästeiden poistaminen voi myös aiheuttaa toimintahäiriöitä sivujen käytössä tai niiden toimimattomuuden. Esto on aina selainkohtainen.

Ehtojen muutokset ja yhteystiedot

Levorannan autoliike varaa oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjään ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti. Mikäli haluat olla yhteydessä Levorannan autoliikkeeseen, löydät yhteystietomme täältä. Mikäli haluat antaa palautetta nimenomaan Levorannan autoliikkeen yksityisyyden suojasta ja/tai evästekäytännöistä, pyydämme ystävällisesti lähettämään palautetta osoitteeseen levoranta@levoranta.fi. Levorannan Autoliike Oy Kauppakaari 10, 38200 Sastamala.

<< Takaisin

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10
Ford Store
 

Automyynti
p. 03-512 7710
Huolto
p. 03-512 7720

Sastamala
Kauppakaari 10
Opel- ja Nissan-myymälä

Automyynti
p. 03-512 7710

Huolto
p. 03-512 7745

Tampere
Nuutisarankatu 35
 
 

Automyynti
p. 03-512 7750
Huolto
p. 03-512 7760

Rauma
Metallitie 1
 
 

Automyynti
p. 03-512 7770
Huolto
p. 010-321 9580