Levorannan autoliike 90 vuotta.
 
 • Hurjan hauska autopiv Herra Hakkaraisen kanssa 25.8. Hurjan hauska autopiv Herra Hakkaraisen kanssa 25.8. Hurjan hauska autopiv Herra Hakkaraisen kanssa 25.8. Hurjan hauska autopiv Herra Hakkaraisen kanssa 25.8.
 • Koko Ford-henkilautomallistoon korko 0% ilman kuluja Koko Ford-henkilautomallistoon korko 0% ilman kuluja Koko Ford-henkilautomallistoon korko 0% ilman kuluja Koko Ford-henkilautomallistoon korko 0% ilman kuluja
 • Ford-hytyautot 0% korkolla ilman kuluja Ford-hytyautot 0% korkolla ilman kuluja Ford-hytyautot 0% korkolla ilman kuluja Ford-hytyautot 0% korkolla ilman kuluja
 • Esittelyss Ford Mondeo Hybrid Esittelyss Ford Mondeo Hybrid Esittelyss Ford Mondeo Hybrid Esittelyss Ford Mondeo Hybrid
 • Ainutlaatuiset Levoranta 90 -juhlatarjoukset Ainutlaatuiset Levoranta 90 -juhlatarjoukset Ainutlaatuiset Levoranta 90 -juhlatarjoukset Ainutlaatuiset Levoranta 90 -juhlatarjoukset
 • Ainutlaatuinen Nissan Qashqai Levoranta 90 -juhlamalli Ainutlaatuinen Nissan Qashqai Levoranta 90 -juhlamalli Ainutlaatuinen Nissan Qashqai Levoranta 90 -juhlamalli Ainutlaatuinen Nissan Qashqai Levoranta 90 -juhlamalli
 • Levoranta Premium vaihtoautojen aatelia Levoranta Premium vaihtoautojen aatelia Levoranta Premium vaihtoautojen aatelia Levoranta Premium vaihtoautojen aatelia
 • Levorannasta kiinte korko 0,99% Levorannasta kiinte korko 0,99% Levorannasta kiinte korko 0,99% Levorannasta kiinte korko 0,99%
 • Huollamme kaikki merkit. Pyyd tarjous tai varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Pyyd tarjous tai varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Pyyd tarjous tai varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Pyyd tarjous tai varaa helposti verkossa.
 • Ikoninen Mustang nyt myynniss Levorannassa Ikoninen Mustang nyt myynniss Levorannassa Ikoninen Mustang nyt myynniss Levorannassa Ikoninen Mustang nyt myynniss Levorannassa
 • Shkauto nissan Leaf vain 35 270 Shkauto nissan Leaf vain 35 270 Shkauto nissan Leaf vain 35 270 Shkauto nissan Leaf vain 35 270
 • Subaru Forester X-line Viimeisi viedn Subaru Forester X-line Viimeisi viedn Subaru Forester X-line Viimeisi viedn Subaru Forester X-line Viimeisi viedn
 • Opel-henkilautoihin 0% korko Opel-henkilautoihin 0% korko Opel-henkilautoihin 0% korko Opel-henkilautoihin 0% korko
 • Ford Kuga kampanjahintaan Ford Kuga kampanjahintaan Ford Kuga kampanjahintaan Ford Kuga kampanjahintaan
 • Ford Transit Business 0 % korko ilman kuluja Ford Transit Business 0 % korko ilman kuluja Ford Transit Business 0 % korko ilman kuluja Ford Transit Business 0 % korko ilman kuluja
 • Ford EcoSport-katumaasturi kampanjaeduin Ford EcoSport-katumaasturi kampanjaeduin Ford EcoSport-katumaasturi kampanjaeduin Ford EcoSport-katumaasturi kampanjaeduin
 • Nissan Micra huippurahoituksella 149 /kk Nissan Micra huippurahoituksella 149 /kk Nissan Micra huippurahoituksella 149 /kk Nissan Micra huippurahoituksella 149 /kk

Ajankohtaista

Hurjan hauska autopiv Herra Hakkaraisen kanssa 25.8.

Sastamalassa Herra Hakkaraisen talossa ja Hurjan Hauskalla autopihalla on sunnuntaina 25. elokuuta luvassa vipinää, kun Levorannan Hurjan hauska autopäivä kutsuu lapset seikkailuun. Levorannan 90-vuotisjuhlien kunniaksi Herra Hakkaraisen talossa ovet ovat avoinna klo 12–16 ja Levoranta tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn. Grillissä paistuu makkaraa ja palanpainikkeeksi mehua 500 ensimmäiselle.

Tervetuloa mukaan autoilemaan! Herra Hakkaraisen talossa lapset pääsevät itse leikkimään ja käyttämään mielikuvitustaan rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuihin maisemiin. Talosta löytyy loputtomasti yksityiskohtia, ja aina voi löytää jotakin uutta. Ja talossa voi aina törmätä itseensä Herra Hakkaraiseen.

Sisätiloista löytyvät Herra Hakkaraisen oma koti, josta löytyy muun muassa kuppeja, kattiloita ja lautasia, jotka kutsuvat leikkiin. Kodista pääsee kiipeämään myös ullakolle ja majakkaan. Tie Sir Artturin ritarisaliin kulkee puun latvuksista ärjyvän lohikäärmeen ohitse ja salissa voi kavuta jännittävän linnan muurille tähystämään tapahtumia.

Avaruusmaailmassa eletään kaukana tulevaisuudessa 3000 -luvulla, jolloin matka Plutoon ja takaisin kestää vain 7 minuuttia ja avaruusretkeily on arkipäivää. Koiramäen lapset kaupungissa -kirjasta tutussa vanhassa kaupungissa voi vierailla Suutarimestari Rakkinoffin suutarinpajassa, ihmetellä vanhan ajan apteekin rohdoksia ja punnita Kinkeliinin kauppapuodissa vanhalla vaa’alla vaikkapa perunoita, tikkunekkuja ja silakoita.

Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla heti talon takana niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät kokemaan liikkumisen riemua polkuautoillen. Polkuautoilla pääsee ajelemaan ihastuttavassa Tassulan kaupungissa, jonka Poliisiasema, Bensa-Paulin huoltoasema ja Himmun pesukatu tuntuvat kovin tutuilta. Myös Herra Hakkarainen on tuttu näky polkuauton ohjaksissa, silmät ummessa tietenkin. Vaikka Herra Hakkarainen ei olekaan ajanut yhtään kolaria, emme suosittele unissa ajelua kenellekään muulle.

Lue lisää Herra Hakkaraisen talon nettisivuilta

Hyv syntympiv! Ford Capri 50 vuotta

Vuonna 1969 ihminen käveli kuun pinnalla ensimmäisen kerran, legendaarinen Woodstock-festivaali järjestettiin ja ensimmäinen Boeing 747 nousi taivaalle. Sinä samana vuonna, puoli vuosisataa sitten, Ford Capri valloitti Euroopan tiet ensimmäisen kerran. Capri oli aikansa eurooppalainen vastine Mustangille: nopea, röyhkeä ja villillä tavalla kiehtova.

Kun Capri lanseerattiin vuonna 1969, sen julistettiin olevan “auto, jonka olet aina itsellesi luvannut”. Yli 1,8 miljoonaa ihmistä lunasti tämän lupauksen. Kysynnän seurauksena Fordin Kölnin tehtaalla valmistettiin Capria 17 vuoden ja kolmen sukupolven ajan vuoteen 1986 asti. Lukemattomat kuljettajat omistavat, ajavat ja nauttivat edelleen yhdestä Euroopan tunnistettavimmista urheiluautoista.

Juhlavuoden kunniaksi Ford on julkaissut videon, jossa toimittaja Steve Sutcliffe vie klassikko-Fordin muistojen matkalle Keski-Eurooppaan. Ajokiksi on valikoitunut Capri-malliston voimanpesä, huippuharvinainen RS 2600. Matka alkaa Fordin pääkonttorin maisemista Colognesta, jossa myös Caprit aikanaan valmistettiin.

140-hevosvoimaisen Caprin viehätysvoima on tallella, kun muistorikas matka suuntaa ensiksi tehtaan lähettyvillä olevan Eifel-vuoriston metsiin, missä autolle tehtiin mittavat testit ennen lanseeraamista. Nürburgringin legendaarinen moottorirata sijaitsee samoissa vuoristoisissa maisemissa.

Vuoristoetapin jälkeen matka jatkui moottoriradoille Belgian Spahan ja Alankomaiden Zandvoortiin. missä Capri juhli kuuluisia voittojaan. Vuosina 71 ja 72 Capri suorastaan dominoi kilparatoja. Span vanhalla, peräti 14,1 kilometriä pitkällä radalla auto oli elementissään ja selviytyi ratakierroksesta vain viiksikarvan verran yli 4 minuutin kierrosajalla.

Videolla oleva Capri on Fordin omasta klassikkokokoelmasta ja siinä on V6-moottori. Autolla ajettiin yli 700 kilometriä kuuden päivän filmauksen aikana, mukaan lukien muutama kierros Zantvoortin radalla. 47-vuotias auto jätti pysyvän vaikutuksen.

– Olen rakastumassa tähän autoon, täysin rakastumassa siihen. Capri oli auto, joka salli kadunmiesten elää jokapäiväistä unelmaansa. Se sai sinut tuntemaan olosi mukavaksi ratin takana ja tekee sen vielä nykyäänkin. Pohjimmiltaan kyseessä oli puhdas nautinto siitä, että sai ajaa jotain vähän erilaista, Sutcliffe kehuu.


Chairman's Award 19. kertaa Levorantaan

Levorannan huollon väki pääsi tänään pokkaamaan Fordin Chairman's Award -palkinnon. Fordin aluepäällikkö Niklas Vaarna luovutti pystin Sastamalan Ford Storessa Kari Forsbergin kipparoimalle ansioituneelle huoltotiimille.

Parhaasta asiakastyytyväisyydestä myönnettävästä palkinnosta kisasi 60 Ford-huoltoa, joista tunnustus myönnetään vuosittain kahdelle parhaalle. Levorannalle palkinto myönnettiin nyt 19. kertaa.

Vaarna kertoo asiakastyytyväisyyttä mitattavan huollon jälkeen kattavalla kuuden kysymyksen patteristolla. Vastausten perusteella muodostuu kuva huollon koko toiminnasta ajan varauksesta auton luovutushetkeen sekä vielä sen jälkeiseen yhteydenpitoon. Parhaaseen tulokseen päästäkseen koko paletin täytyy olla kunnossa.

– Levorannan palvelussa on paljon vahvuuksia, kun autoja myydään eri puolille Suomea. Kun olen jutellut asiakkaiden kanssa, monet ovat kertoneet haluavansa myös huollattaa autonsa Levorannassa. He kokevat saavansa reilusti vastinetta henkilökohtaisen palvelun ja reilun, iloisen meiningin myötä. Myös henkilökunnan vaihtuvuus on ollut pientä, mikä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä, Vaarna kehuu.

Vaikka asiakastyytyväisyydessä on saatu hyviä tuloksia, Vaarna muistuttaa, että aina löytyy kehitettävää. Aina pitää löytyä asioita, joissa on onnistuttu, mutta myös niitä seikkoja, joita voidaan vielä kehittää. Näin korkea laatu säilyy myös tulevaisuudessa.

Vaarna kehuu erityisesti Fordin lanseeraamaa Ford Video Check -palvelua, jonka avulla asiakas pääsee kurkistamaan autonsa kuntoa aivan uudella tavalla.

– Palveluun on tehty Suomessa yli 60 000 videota. Mikään aiempi uudistus ei ole kerännyt yhtä paljon positiivista palautetta asiakkailta. Videolla pystytään todentamaan asiakkaan auton kunto ja näyttämään kuvan kera, jos autossa havaitaan jokin korjausta vaativa kohde, vaikka kuluneet jarrupalat, Vaarna selventää.

Chairman's Award -palkinto on käytössä kaikissa Euroopan maissa, mutta palkinnot jaetaan maakohtaisesti. Eri maiden tuloksia toki vertaillaan, mutta erot mallistossa ja toimintaympäristössä luovat erioja myös asiakkaiden vastauksiin. Esimerkiksi Suomen on kylmät talviolosuhteet luovat omat haasteensa, jota ei ole Keski- ja Etelä-Euroopassa.

Keltanokkia liikenteess

Elokuun alku tuo pienet koululaiset taas liikenteeseen. Ensimmäinen koulupäivä on unohtumaton kokemus sekä lapselle että vanhemmille. Pienet koululaiset voivat tehdä liikenteessä odottamattomia liikkeitä ja jännittävän päivän tiimellyksessä liikenteeseen keskittyminen voi olla vaikeaa. Aamuruuhkassa vanhempien on syytä olla tarkkana, jotta koulutie on kaikille turvallinen kulkea.

Koulun aloittava lapsi on monen uuden asian äärellä, ja yksi näistä on koulumatka. Lapsen kyky hahmottaa liikennetilanteita, etäisyyksiä ja esimerkiksi lähestyvän ajoneuvon nopeutta ei ole vielä kehittynyt samalle tasolle kuin aikuisen. Erityisesti risteystilanteet ja tienylitykset ovat hankalia. Jos kännykkä on ahkerassa käytössä koulumatkalla, voi havainnointi kärsiä lapsella jopa enemmän kuin aikuisella.

Liikenneturva kannustaa harjoittelemaan matkaa kunnolla etukäteen, jolloin ensimmäisissä koulupäivissä on ainakin yksi jännityksen aihe vähemmän. Koulun alkamisen kynnyksellä on vielä aikaa kenraaliharjoitukselle. Samalla on hyvä sopia pelisäännöt myös kännykän käytölle.

– Aikuinen hoksaa lasta paremmin kännykän käyttöön liikenteessä liittyvät riskit. Pieni lapsi ei automaattisesti ilman vanhemman opastusta ymmärrä, ettei tienylitystilanne ole sopiva paikka vastata soittoon tai naputtaa tekstaria kaverille, toteaa suunnittelija Petri Jääskeläinen Liikenneturvasta.

Turvallisin reitti perille

Vanhempien on hyvä muistaa, että turvallisin koulutie ei aina ole lyhyin reitti. Teiden ylitysten sijaan kannattaa suosia esimerkiksi alikulkuja, vaikka matkaa kertyisi hieman enemmän. Kun reittiä on opeteltu yhdessä aikuisten kanssa, turvalliset toimintamallit jäävät helpommin mieleen. Liikenneturva muistuttaa, että lapsi oppii liikenteessä tarvittavat taidot parhaiten liikkuessaan itsenäisesti mutta yhdessä aikuisen kanssa.

Kun kouluarki on lähtenyt rullaamaan, on välillä hyvä varmistaa, että opit ovat pysyneet mielessä. Koulukuulumisia kysellessä on hyvä kysellä välillä myös matkan sujumisesta, myös isompien lasten kanssa. Vanhempi voi myös lähteä jonakin aamuna seuraksi koulumatkalle.

Esimerkin voima

Esimerkin voima on lapsille tärkeä ja vanhempien kannattaakin käyttäytyä liikenteessä mahdollisimman esimerkillisesti ja huolehtia itsekin turvalaitteiden, kuten pyöräillessä kypärän ja syksyn pimeiden saavuttua heijastimien käytöstä. Jos vanhemat eivät käytä kypärää, on sen pakollisuutta vaikea perustella lapsillekaan.

– Aikuinen näyttää lapselleen esimerkkiä joka päivä. Esimerkiksi turvallisen tienylittämisen kohdalla kannattaa myös itse tehdä kuten opettaa, eikä esimerkiksi kiirehtiä bussiin päin punaisia valoja, Liikenneturvan suunnittelija Ida Maasalo muistuttaa.

Koulumatkalla lapsi opettelee liikkumaan itsenäisesti. Koululaisen liikennetiedot ja -taidot karttuvat vähitellen kokemuksen myötä seuraamalla aikuisten esimerkkiä ja harjoittelemalla itse. Taidot eivät kehity samalla tavalla, jos niitä opitaan vain katselemalla auton takapenkillä istuen. Koulumatkan ulkoilu parantaa myös vireystilaa ja keskittymistä.

Mustang55 Mustangimpi kuin koskaan

Urheiluautoikoni Ford Mustangista on julkistettu juhlamalli kunnioittamaan Poniauton 55-vuotiasta historiaa. Ford Mustang55 –erikoismalli perustuu 450-hevosvoimaiseen 5-litraiseen V8-malliin. Mustang kuuluu pieneen joukkoon ajoneuvoja, joita on valmistettu yli puoli vuosisataa keskeytyksettä. Uusi Mustang55 on Mustang puhtaimmillaan.

Uusi Mustang55 erikoismalli on saatavissa sekä Fastback- että Convertible-mallina ja siinä on Ford Mustangin sulavaan ja urheilulliseen tyyliin sopivia ainutlaatuisia yksityiskohtia, muun muassa matalaprofiilisen konepellin ja kylkien alaosan mustat vauhtiraidat liukuefektein, mustaksi maalattu katto ja kiiltävän mustat 19-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Laadukkaat sisätilat ovat myös päivittyneet Mustang55 –mallissa. Kojelaudan viimeistelyssä on hiilikuituefekti ja nahkapäällysteisessä keskikonsolissa ja polvituessa on samanlainen yksilöllinen harmaa ommel kuin premium-tason matoissa. Istuimissa ja oviverhoiluissa on korkeatasoinen Alcantara-viimeistely ja myös vaihdekepin nupit eroavat vakiomallista.

Juhlavuoden Mustangin vakiovarusteisiin kuuluvat lämmitettävät ja viilennettävät etuistuimet, Fordin hienostunut SYNC 3 tietoviihdejärjestelmä HiFi-laatuisella B&O-äänentoistojärjestelmällä ja 12 kaiuttimella sekä FordPass Connect –modeemiteknologia. Yhdistettynä FordPass-mobiilisovellukseen Mustangista löytyy lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten automaattivaihteisen auton etäkäynnistys, ovien avaus ja lukitus etänä sekä auton paikannus.

Shelbyn inspiroimaa tyyliä

Juhlamallin lisäksi Mustangin 2.3-litrainen EcoBoost-malli uudistuu ja tarjoaa nyt ulkoisesti legendaarisen Mustang Shelbyn inspiroimaa tyyliä. Uudistuneessa mallissa on vakiovarusteena Fordin aktiiviventtiileillä varustettu Performance-pakoputkisto, jonka ansiosta kuljettajat voivat säätää Mustangin käyntiäänen itseään miellyttäväksi ja ajotapaansa sopivaksi.

Ford Mustang Shelby -mallit – mukaan lukien Mustang Shelby GT350 ja GT500 – ovat tarjonneet lisää suoritustehoa ja ainutlaatuista tyyliä Mustang-asiakkaille jo yli 50 vuoden ajan. Nyt Shelby inspiroi myös uudistuneita Mustang 2.3 EcoBoost Fastback ja Convertible –malleja.

2.3-litraisissa EcoBoost-malleissa on nyt vakiovarusteena aktiivisella venttiilillä varustettu pakoputkisto, jonka sisältämän innovatiivisen Good Neighbour –toiminnon avulla voi madaltaa auton äänenvoimakkuutta ja välttää naapureiden häiritsemistä.

55 vuotta ja matka jatkuu

Mustang esiteltiin ensimmäisen kerran 17. huhtikuuta 1964 ja se juhli 55-vuotispäiväänsä aiemmin tänä vuonna. Vuonna 2018 Mustang oli maailman myydyin urheilullinen coupé-malli neljättä vuotta peräkkäin. Mustangia myytiin viime vuonna maailmanlaajuisesti 113.066 kappaletta.

Ford jatkaa myös Mustang Bullitt –erikoismallin valmistamista Euroopan asiakkaille toisen vuoden. Bullitt-mallissa on 5.0-litrainen V8-moottori, jossa on tehoa 460 hevosvoimaa ja vääntöä 529 Nm. Bullittin ulkoväriksi on saatavilla joko Shadow Black tai klassinen Dark Highland Green. Mallin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin sisältyvät 19-tuumaiset Torq Thrust-tyyliset vanteet, punaiset Brembo jarrusatulat, polttoainetankin korkin Bullitt-jäljitelmä ja valkoinen biljardipallon mallinen vaihdekepin nuppi.

Uusi Ford Mustang55 5.0 V8 ja uudistettu Ford Mustang 2.3-litrainen EcoBoost on mahdollista tilata elokuusta alkaen.

Levorannan Autoliike Oy

Avoinna

Ma: 10:00 - 18:30
Ti: 10:00 - 18:30
Ke: 10:00 - 18:30
To: 10:00 - 18:30
Pe: 10:00 - 18:30
La: 10:00 - 15:00

Meistä

Rekrytointi
Haku
Palaute
Info
Tietosuoja