Levorannan autoliike 90 vuotta.
 
  • Focus 0% korolla Focus 0% korolla Focus 0% korolla Focus 0% korolla
  • Mondeo Hybridi 0% korolla Mondeo Hybridi 0% korolla Mondeo Hybridi 0% korolla Mondeo Hybridi 0% korolla
  • Subarut Levorannasta 0,99% rahoituksella Subarut Levorannasta 0,99% rahoituksella Subarut Levorannasta 0,99% rahoituksella Subarut Levorannasta 0,99% rahoituksella
  • Ford Puma myynniss Ford Puma myynniss Ford Puma myynniss Ford Puma myynniss
  • Kaikki Ford-henkilautot 0,99 % korolla Kaikki Ford-henkilautot 0,99 % korolla Kaikki Ford-henkilautot 0,99 % korolla Kaikki Ford-henkilautot 0,99 % korolla
  • Levorannasta kiinte korko kaikkiin autoihin 0,99% Levorannasta kiinte korko kaikkiin autoihin 0,99% Levorannasta kiinte korko kaikkiin autoihin 0,99% Levorannasta kiinte korko kaikkiin autoihin 0,99%
  • Mustang Bullitt Suomen suurimmasta Ford Storesta Mustang Bullitt Suomen suurimmasta Ford Storesta Mustang Bullitt Suomen suurimmasta Ford Storesta Mustang Bullitt Suomen suurimmasta Ford Storesta

Ajankohtaista

Uusi Ford Puma nyt ennakkomyynniss

Odotettu crossover-uutuus Ford Puma on nyt ennakkomyynnissä Levorannassa. Ensimmäisenä Suomeen saapuvat Launch Edition -mallit, jotka tarjoavat ennestäänkin runsaisiin varusteisiin mukavasti ekstraa. Puma yhdistää näyttävän muotoilun, luokkansa suurimman tavaratilan sekä edistyksellisen kevythybriditekniikan.

Uuden Ford Puman mallisto koostuu kattavasti varustelluista Titanium- & ST-Line-malleista. Entistäkin hulppeamman vakiovarustelun tarjoavat Titanium X- ja ST-Line X-mallit.

Täysin uusi Ford Puma tarjoaa näyttävää muotoilua, luokkansa suurimman ja nerokkaan tavaratilan sekä edistyksellisen kevythybriditekniikan. Fordin 48 voltin EcoBoost-hybriditekniikkantuloksena Puma reagoi nopeasti, mutta kulutuslukemat pysyvät kurissa. Sähkömoottori tuottaa jopa puolet lisää vääntöä moottorin matalilla kierroksilla. Tehoa on tarjolla mallista riippuen joko 125 tai 155 hevosvoimaa.

Puma kätkee sisäänsä lukuisia nerokkaita ja muunneltavia tilaratkaisuja, jotka on kehitetty autoilijoiden palautteiden pohjalta. Uusi Puma on kokoluokassaan ensimmäinen auto, jossa on hierovalla ristiselän tuella varustettu istuin. Kuljettajaa hemmotellaan muun muassa aktiivisella vakionopeudensäätimellä, uudella paikallisella vaarailmoitusjärjestelmällä, älylaitteiden langattomalla latausalustalla sekä 12,3 tuuman digitaalisella true colour -kojetaululla.

Uuden Puman 456-litrainen tavaratila on luokkansa suurin ja se on kokoluokassaan ensimmäinen auto, jossa on käyttömukavuutta lisäävä handsfree-takaluukku. Kuormatilan lattia säätyy kolmeen asentoon yhden käden otteella. Lattian alla MegaBoxiksi nimetty säilytysratkaisu sopii korkeiden tavaroiden tukevaan kuljettamiseen ja sen suljettava kansi helpottaa vaikka likaisten urheiluvälineiden kuljettamisessa. Pohjatulpalla varustettu laatikko on helppo pestä puhtaaksi.

Katseet keräävää muotoilua

Puma on aina osannut säväyttää. Edellisen kerran Puma nähtiin mallistossa vuosituhannen alkupuolella, jolloin pieni, mutta pippurinen coupe keräsi katseita. Linjakas muotoilu, mikroautontarkka ohjaustuntuma ja auton kokoon nähden hurjan tehokas moottori loivat ennennäkemättömän yhdistelmän. Tässä mielessä Puma jatkaa edeltäjänsä linjalla: tavanomaisuus on autosta kaukana.

Puma hyödyntää Fordin pienen kokoluokan arkkitehtuuria, auton tunnusomaiset piirteet on saatu aikaan muokkaamalla akseli- ja raideväliä. Puman matala ja viisto katto tekee sen siluetista dramaattisen ja helposti tunnistettavan. Crossover-mallien perinteisestä kiilamuodosta ei näy jälkeäkään ja auton matala vyötärölinja takaa tasapainoiset mittasuhteet. Puman ilmeikkäässä keulassa kanootin malliset ajovalot on sijoitettu korkealle lokasuojiin. Auton voimakkaita mittasuhteita vahvistaa entisestään ainutlaatuinen kelluva A-pilarin muotoilu, joka näyttää siirtävän matkustamoa taaksepäin.

Uusi Puma on nyt ennakkomyynnissä Levorannassa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2020. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Ford Puma Titanium Launch Edition 125hv 24 040,78 €
Ford Puma Titanium Launch Edition 155hv 25 723,54 €
Ford Puma Titanium X Launch Edition 155hv 28 134,57 €
Ford Puma ST-Line X Launch Edition 155hv 29 198,76 €

Ennakkomyynniss tysin uusi Ford Kuga

Täysin uusi Ford Kuga tarjoaa ihastuttavaa muotoilua, monipuoliset ja uudistuneet sisätilat sekä suurimpana uutuutena Fordin henkilöautomallistossa ladattavan hybridin. Täysin uusi Kuga yhdistää elegantin tyylin, erinomaisen suorituskyvyn ja ennen kokemattoman taloudellisuuden.

Uuden Kugan ennakkomyynti on jo käynnistynyt Levorannassa, ensimmäiset autot saapuvat Suomeen huhti-toukokuussa. Täysin uuden Ford Kugan mallisto koostuu kattavasti varustelluista Titanium- & ST-Line-malleista. Mikäli vakiovarustelua halutaan vielä lisätä entisestään, niin tarjolla on entistäkin hulppeamman vakiovarustelun tarjoavat Titanium X- ja ST-Line X-mallit. Ensimmäisenä Suomeen saapuvat hyvin varustellut Launch Edition -mallit. Erikoismallit sisältävät täyden kattauksen kuljettajaa avustavia teknologioita huippuhintaan. Kysy lisää automyyjiltämme!

Parhaat puolet samassa paketissa

Uuden Ford Kugan ladattavat hybridimallit hyödyntävät kahta voimanlähdettä. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa parhaimmillaan 56 km:n matkan nollapäästöillä ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran Duratec-bensiinimoottori jatkaa matkaa ladaten samalla akkua. Ladattava hybridi yhdistää eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa. Lopputuloksena on jykevä 225 hv:n hybriditeho, pieni polttoaineenkulutus sekä vain 32 g/km CO2-päästöt.

Lataushybridin lisäksi tarjolla on myös 1.5-litrainen EcoBoost-bensiinimalli sekä kaksi EcoBlue-hybrididieseliä, joissa pieni sähkömoottori parantaa moottorin taloudellisuutta. Kyseessä on kevythybridi, jonka sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan. Sähkömoottorille virtaa antava akusto latautuu ajon aikana ja jarrutusenergian talteenotto ohjaa energiaa jarruista kevythybridin akkuun.

Valmiina kaikkeen

Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavat monipuoliset sisätilat. Täysin uudessa Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli ja katumaasturin erinomainen suorituskyky. Kugan aktiivisen vakionopeudensäätimen, nelivedon ja valittavissa olevien ajotilojen ansiosta voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia tieolosuhteisiin sopivaksi. Järjestelmä muuttaa kiihdytystä, ohjausta ja jousituksen herkkyyttä sekä optimoi pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Kugan muunneltavat sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa edessä saat 67 litraa enemmän säilytystilaa taakse, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin. Enimmillään säilytystilaa on tarjolla jopa 1 534 litraa.

Täysin uuden Ford Kugan vakiovarusteisiin kuuluu Suomenkielinen SYNC 3 navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä sekä FordPass Connect -modeemi. Turvallisuutta avustaviin teknologioihin sisältyvät parannetut versiot Fordin kaistavahtijärjestelmästä ja jalankulkijat sekä pyöräilijät tunnistavasta törmäyksenestoavustimesta. Huippumodernia varustelua edustavat myös 12,3” digitaalinen mittaristo, langaton älypuhelimien lataustoiminto sekä korkealaatuinen B&O-äänentoistojärjestelmä.

Levorannan Autoliike Oy

Avoinna

Ma: 10:00 - 18:30
Ti: 10:00 - 18:30
Ke: 10:00 - 18:30
To: 10:00 - 18:30
Pe: 10:00 - 18:30
La: 10:00 - 15:00

Meistä

Rekrytointi
Haku
Palaute
Info
Tietosuoja