Levorannan autoliike 90 vuotta.
 
 • Levorannassa on hinnat kuutamolla! Katso kaikki tarjoukset! Levorannassa on hinnat kuutamolla! Katso kaikki tarjoukset! Levorannassa on hinnat kuutamolla! Katso kaikki tarjoukset! Levorannassa on hinnat kuutamolla! Katso kaikki tarjoukset!
 • Kyln halvin Levoranta-monimerkkihuolto vain 90 Nyt huolto osien hinnalla Kyln halvin Levoranta-monimerkkihuolto vain 90 Nyt huolto osien hinnalla Kyln halvin Levoranta-monimerkkihuolto vain 90 Nyt huolto osien hinnalla Kyln halvin Levoranta-monimerkkihuolto vain 90 Nyt huolto osien hinnalla
 • Kaikkiin uusiin Nissaneihin Talvipaketti 299 Kaikkiin uusiin Nissaneihin Talvipaketti 299 Kaikkiin uusiin Nissaneihin Talvipaketti 299 Kaikkiin uusiin Nissaneihin Talvipaketti 299
 • Kaikkiin uusiin Subaruihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Subaruihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Subaruihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Subaruihin Levoranta Talvipaketti 499
 • Kaikkiin uusiin Ford-henkilautoihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Ford-henkilautoihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Ford-henkilautoihin Levoranta Talvipaketti 499 Kaikkiin uusiin Ford-henkilautoihin Levoranta Talvipaketti 499
 • Levorannasta kiinte korko 0 % Levorannasta kiinte korko 0 % Levorannasta kiinte korko 0 % Levorannasta kiinte korko 0 %
 • Levoranta Listurva kaupan plle Levoranta Listurva kaupan plle Levoranta Listurva kaupan plle Levoranta Listurva kaupan plle
 • POP Vakuutuksen kasko 3kk veloituksetta POP Vakuutuksen kasko 3kk veloituksetta POP Vakuutuksen kasko 3kk veloituksetta POP Vakuutuksen kasko 3kk veloituksetta

Ajankohtaista

Kuutamoviikolla Levoranta palvelee joka piv

Levorannassa on hinnat kuutamolla koko viikon 14.–21.10.2019. Palvelemme kaikissa toimipisteissämme Sastamalassa, Tampereella ja Raumalla arkisin klo 10–18.30, lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina 20.10. klo 11–15.

Kurvaa Levorantaan ja hyödynnä runsaat edut! Tervetuloa parhaille kaupoille!

Mustangien maailmanenntys syntyi Belgiassa

Fordin testialueella Belgian Lommelissa syntyi syyskuussa uusi maailmanennätys, kun kaikkien aikojen suurin määrä Ford Mustangeja osallistui yhdessä paikassa järjestettyyn kulkueeseen. Lommeliin oli saapunut autoja Mustangin jokaisesta vuonna 1964 tapahtuneen lanseerauksen jälkeisestä sukupolvesta.

Ford murskasi oman, alle pari vuotta vanhan ennätyksensä, kun yhteensä 1 326 Mustangia eri puolilta Eurooppaa kokoontui Fordin testialueelle Belgiaan. Edellinen ennätys syntyi 960 auton Mustang-kokoontumisessa Tolucassa Meksikossa joulukuussa 2017. Uuden ennätyksen saavuttamiseksi Mustangit ajoivat katkeamattomassa kulkueessa, jossa autojen väli oli enimmillään 20 metriä. Lisäksi autot kuljettajineen osallistuivat erikoiskoreografiaan Mustangin 55. juhlavuoden kunniaksi.

Ford Mustang on maailman myydyin urheilucoupe. Uusia Poneja myytiin Euroopassa vuoden 2019 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana 5 500 kappaletta.

Belgia valikoitui uuden ennätyksen areenaksi, koska maassa myydään asukasta kohden enemmän Mustangeja kuin missään muualla Euroopassa. Lommelin testialueella on hyvät puitteet valtavan kulkueen järjestämiseen, sillä tiestiradalla on mittaa 80 kilometriä. Ford hioo Lommelissa tuotteidensa kestävää kehitystä, teknologioita ja ajodynamiikkaa.

Katso video mailmanennätystapahtumasta. Videolla vierailee myös hävittäjälegenda P51 Mustang, jonka mukaan Fordin ikoninen urheiluauto on nimetty.


Uusi Ford Puma nyt ennakkomyynniss

Odotettu crossover-uutuus Ford Puma on nyt ennakkomyynnissä Levorannassa. Ensimmäisenä Suomeen saapuvat Launch Edition -mallit, jotka tarjoavat ennestäänkin runsaisiin varusteisiin mukavasti ekstraa. Puma yhdistää näyttävän muotoilun, luokkansa suurimman tavaratilan sekä edistyksellisen kevythybriditekniikan.

Uuden Ford Puman mallisto koostuu kattavasti varustelluista Titanium- & ST-Line-malleista. Entistäkin hulppeamman vakiovarustelun tarjoavat Titanium X- ja ST-Line X-mallit.

Täysin uusi Ford Puma tarjoaa näyttävää muotoilua, luokkansa suurimman ja nerokkaan tavaratilan sekä edistyksellisen kevythybriditekniikan. Fordin 48 voltin EcoBoost-hybriditekniikkantuloksena Puma reagoi nopeasti, mutta kulutuslukemat pysyvät kurissa. Sähkömoottori tuottaa jopa puolet lisää vääntöä moottorin matalilla kierroksilla. Tehoa on tarjolla mallista riippuen joko 125 tai 155 hevosvoimaa.

Puma kätkee sisäänsä lukuisia nerokkaita ja muunneltavia tilaratkaisuja, jotka on kehitetty autoilijoiden palautteiden pohjalta. Uusi Puma on kokoluokassaan ensimmäinen auto, jossa on hierovalla ristiselän tuella varustettu istuin. Kuljettajaa hemmotellaan muun muassa aktiivisella vakionopeudensäätimellä, uudella paikallisella vaarailmoitusjärjestelmällä, älylaitteiden langattomalla latausalustalla sekä 12,3 tuuman digitaalisella true colour -kojetaululla.

Uuden Puman 456-litrainen tavaratila on luokkansa suurin ja se on kokoluokassaan ensimmäinen auto, jossa on käyttömukavuutta lisäävä handsfree-takaluukku. Kuormatilan lattia säätyy kolmeen asentoon yhden käden otteella. Lattian alla MegaBoxiksi nimetty säilytysratkaisu sopii korkeiden tavaroiden tukevaan kuljettamiseen ja sen suljettava kansi helpottaa vaikka likaisten urheiluvälineiden kuljettamisessa. Pohjatulpalla varustettu laatikko on helppo pestä puhtaaksi.

Katseet keräävää muotoilua

Puma on aina osannut säväyttää. Edellisen kerran Puma nähtiin mallistossa vuosituhannen alkupuolella, jolloin pieni, mutta pippurinen coupe keräsi katseita. Linjakas muotoilu, mikroautontarkka ohjaustuntuma ja auton kokoon nähden hurjan tehokas moottori loivat ennennäkemättömän yhdistelmän. Tässä mielessä Puma jatkaa edeltäjänsä linjalla: tavanomaisuus on autosta kaukana.

Puma hyödyntää Fordin pienen kokoluokan arkkitehtuuria, auton tunnusomaiset piirteet on saatu aikaan muokkaamalla akseli- ja raideväliä. Puman matala ja viisto katto tekee sen siluetista dramaattisen ja helposti tunnistettavan. Crossover-mallien perinteisestä kiilamuodosta ei näy jälkeäkään ja auton matala vyötärölinja takaa tasapainoiset mittasuhteet. Puman ilmeikkäässä keulassa kanootin malliset ajovalot on sijoitettu korkealle lokasuojiin. Auton voimakkaita mittasuhteita vahvistaa entisestään ainutlaatuinen kelluva A-pilarin muotoilu, joka näyttää siirtävän matkustamoa taaksepäin.

Uusi Puma on nyt ennakkomyynnissä Levorannassa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2020. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Ford Puma Titanium Launch Edition 125hv 24 040,78 €
Ford Puma Titanium Launch Edition 155hv 25 723,54 €
Ford Puma Titanium X Launch Edition 155hv 28 134,57 €
Ford Puma ST-Line X Launch Edition 155hv 29 198,76 €

Vahtia ja lmmint tunnelmaa autokaupan 90-vuotisjuhlilla

Levorannan Autoliikkeen 90-vuotissynttäreitä juhlittiin Sastamalassa, Tampereella ja Raumalla koko viikonlopun 21. ja 22. syyskuuta. Sastamalan Ford Storen juhlalavan täytti lauantaina Muumipeikon, Pikku Myyn ja Nipsun vauhdikas ja vähän jännittäväkin esitys, jota oli saapunut seuraamaan valtava joukko lapsiperheitä. Esityksen myötä Nipsu rohkaistui ainakin ihan pikkuisen.

Kuvia ja tunnelmia synttärijuhlien humusta löydät Levorannan Facebookista.

Väkeä saapui autokaupalle runasain määrin, yli 900 vierasta osallistui juhliin ja niin ilmapallot kuin hillomunkit tekivät kauppansa. Kolmen näytöksen välillä lapset pääsivät halaamaan omia suosikkihahmojaan ja kaverikuvia otettiin ahkerasti. Muumilaakson asukkaat saivat autokaupan synttärivierailta roppakaupalla lämpimiä halauksia ja reippaita yläfemmoja.

Juhlahumun lomassa ehdittiin tutustua autouutuuksiin ja etenkin Suomen ensi-iltaan saapuneeseen Subaru Forester e-Boxeriiin. Vammalan Rengaspalvelu oli mukana Ford Storessa omalla osastollaan yhdessä Nokian Renkaiden kanssa ja synttäreiden kunniaksi Sastamalan Autokatsastus urakoi leimoja autoihin koko päivän.

Sunnuntaita Soidinmäen tahtiin

Levorannan synttärit jatkuivat sunnuntaina Tommi Soidinmäen tahdissa. Ennen konsertteja jaossa olleet 300 Ford-yllätyslahjaa jaettiin rivakkaan tahtiin heti aamutuimaan. Muusikko, näyttelijä sekä koru- ja muotisuunnittelija Soidinmäki viritti Ford Storeen saapuneet yli 600 juhlavierasta tunnelmaan. Soidinmäen monipuoliset keikat hellivät yleisöä taiteilijan uusimmilla levytyksillä sekä kauniilla tulkinnoilla klassikkoteoksista. 15-vuotisjuhliaan taiteilijana viettävä Soidinmäki nousi maineeseen tultuaan valituksi tangokuninkaaksi, mutta etenkin hänen uudemmat, yhdessä Maki Kolehmaisen kanssa tehdyt kappaleet osoittavat upeaa muuntautumiskykyä.

Levorannassa juhlittiin 90-vuotissynttäreitä myös Raumalla ja Tampereella. Rauman liikkeessä herkuteltiin lauantaina Kivikylän grillimakkaralla ja sunnuntaina paikallisella muistikkapiirakalla. Kaikissa liikkeissä arvottiin viikonlopuna kävijöiden kesken komeat mustat Jopot. Tampereella onnetar suosi Sirkka Viitasta ja Raumalla Jopon voitti Manu Saari. Sastamalan Jopo-arvonnassa pyörän voitti Anne Leppänen. Levorannan Facebookissa käydyssä arvonnassa Soidinmäen suunnitteleman Sydän sydämessä -korun voitti Sini Koutonen. 

Onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille viikonlopun juhlavieraille!

Suomen ensi-illassa uusi Subaru Forester e-Boxer

Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä, joiden ansiosta se tukee sinua kaikissa päivän seikkailuissa – ja kannustaa suuntaamaan kohti uusia. Kestävä ja kompakti kori on helposti liikuteltava mutta samalla tilava ja mukava sisältä. Foresterin kyydissä voit luottaa siihen, että kaikki nauttivat matkasta.

Hybridinä, tietenkin.

Subarun uudessa e-Boxer -järjestelmässä sähkömoottoriavusteisuus yhdistyy Subarun kahteen ydinteknologiaan: Boxer-moottoriin ja symmetriseen AWD-nelivetojärjestelmään. Uudessa e-Boxer -mallistossa alhaisen painopisteen suorituskyky yhdistyy symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakauteen ja tehokkuuteen.

Pieni mutta tehokas sähkömoottori on sijoitettu lähelle ajoneuvon painopistettä, kun taas akku ja muut osat sijaitsevat taka-akselin yläpuolella. Bensiinimalliin verrattuna uudistuneen e-Boxerin painopiste sijaitsee entistäkin matalammalla ja ajoneuvon etu- ja takapaino jakautuvat tasaisemmin, minkä ansiosta se tarjoaa parempaa ajotehoa ja vakaampaa ajotuntumaa, turvallisuudesta tinkimättä.

Mukavuutta jokaiselle

Täysin uudistunut Forester tarjoaa mukavuutta jokaiselle matkustajalle istumapaikasta riippumatta. Se todistaa käytännöllisyytensä jo ennen autoon astumista, sillä oviaukot on suunniteltu erityisesti takaamaan jokaiselle helppo astuminen auton sisään ja siitä ulos.

Auton sisällä huomaat ensimmäiseksi laajennetun ja tilavan matkustamon ja sen monet kätevät ominaisuudet, esimerkiksi selkänojien taskut ja parannetun takaosan ilmanvaihdon. Hiljaiset sisätilat vaimentavat tien melua ja tärinää, joten kaikki autossa voivat nauttia yhteisestä laatuajasta tien päällä.

Tehokkuutta, johon voit luottaa. Suorituskykyä, jonka voit tuntea.

Täysin uudistunut Forester tarjoaa miellyttävää ajonautintoa, hyvää ohjaustuntumaa sekä erinomaista ajomukavuutta – toisin sanoen täydellistä ajovarmuutta. Forester on katumaasturin korkeudestaan huolimatta vakaa ja turvallinen kaarteissa, ja se on suunniteltu erityisesti ehkäisemään väsymystä pitkillä ajoseikkailuilla.

Näin se tarjoaa ajonautintoa jokaiselle. Kaikkiin malleihin vakiovarusteena kuuluva symmetrinen nelivetojärjestelmä sekä edelleen kehitetty X-MODE-järjestelmä auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi mukavasti ja levollisin mielin.

Levorannan Autoliike Oy

Avoinna

Ma: 10:00 - 18:30
Ti: 10:00 - 18:30
Ke: 10:00 - 18:30
To: 10:00 - 18:30
Pe: 10:00 - 18:30
La: 10:00 - 15:00

Meistä

Rekrytointi
Haku
Palaute
Info
Tietosuoja