Ford Kuga – Euroopan ostetuin
ladattava hybridi 2021 ja 1-6/2022

Elegantti tyyli, suorituskyky ja taloudellisuus

Ford Kuga ladattava hybridimalli

Ford Kuga ladattava hybridimalli

Viimeistelty ja moderni ulkoasu

Viimeistelty ja moderni ulkoasu

Uuden Ford Kugan ladattavat hybridimallit

Uuden Ford Kugan ladattavat hybridimallit

Täysin uusi Ford Kuga tarjoaa ihastuttavaa muotoilua, monipuoliset ja uudistuneet sisätilat sekä suurimpana uutuutena Fordin henkilöautomallistossa ladattavan hybridin. Täysin uusi Kuga yhdistää elegantin tyylin, erinomaisen suorituskyvyn ja ennen kokemattoman taloudellisuuden.

Uuden Kugan myynti on käynnistynyt Levorannassa vahvasti. Kugan mallisto koostuu kattavasti varustelluista Titanium- & ST-Line-malleista. Mikäli vakiovarustelua halutaan vielä lisätä entisestään, niin tarjolla on entistäkin hulppeamman vakiovarustelun tarjoavat Titanium X- ja ST-Line X-mallit. Erikoismallit sisältävät täyden kattauksen kuljettajaa avustavia teknologioita huippuhintaan. Kysy lisää automyyjiltämme!

Parhaat puolet samassa paketissa

Uuden Ford Kugan ladattavat hybridimallit hyödyntävät kahta voimanlähdettä. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa parhaimmillaan 56 km:n matkan nollapäästöillä ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran Duratec-bensiinimoottori jatkaa matkaa ladaten samalla akkua. Ladattava hybridi yhdistää eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa. Lopputuloksena on jykevä 225 hv:n hybriditeho, pieni polttoaineenkulutus sekä vain 32 g/km CO2-päästöt.

Lataushybridin lisäksi tarjolla on myös 1.5-litrainen EcoBoost-bensiinimalli sekä kaksi EcoBlue-hybrididieseliä, joissa pieni sähkömoottori parantaa moottorin taloudellisuutta. Kyseessä on kevythybridi, jonka sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan. Sähkömoottorille virtaa antava akusto latautuu ajon aikana ja jarrutusenergian talteenotto ohjaa energiaa jarruista kevythybridin akkuun.

Valmiina kaikkeen

Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavat monipuoliset sisätilat. Täysin uudessa Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli ja katumaasturin erinomainen suorituskyky. Kugan aktiivisen vakionopeudensäätimen, nelivedon ja valittavissa olevien ajotilojen ansiosta voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia tieolosuhteisiin sopivaksi. Järjestelmä muuttaa kiihdytystä, ohjausta ja jousituksen herkkyyttä sekä optimoi pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Kugan muunneltavat sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa edessä saat 67 litraa enemmän säilytystilaa taakse, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin. Enimmillään säilytystilaa on tarjolla jopa 1 534 litraa.

ford-levoranta-kuga-autoliike--hybridi-6Täysin uuden Ford Kugan vakiovarusteisiin kuuluu Suomenkielinen SYNC 3 navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä sekä FordPass Connect -modeemi. Turvallisuutta avustaviin teknologioihin sisältyvät parannetut versiot Fordin kaistavahtijärjestelmästä ja jalankulkijat sekä pyöräilijät tunnistavasta törmäyksenestoavustimesta. Huippumodernia varustelua edustavat myös 12,3” digitaalinen mittaristo, langaton älypuhelimien lataustoiminto sekä korkealaatuinen B&O-äänentoistojärjestelmä.