Ford.fi Levorannan etusivulle
Levorannan autoliike.
 
  • Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99%
  • Jättierä Ford-hyötyajoneuvoja heti ajoon Jättierä Ford-hyötyajoneuvoja heti ajoon Jättierä Ford-hyötyajoneuvoja heti ajoon Jättierä Ford-hyötyajoneuvoja heti ajoon
  • Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon
  • Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 €
  • Täysin uusi Ford Focus Wagon nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus Wagon nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus Wagon nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus Wagon nyt Levorannassa
  • Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 €

Täysin uusi Ford Focus nyt Levorannassa

Täysin uusi neljännen sukupolven Ford Focus on saapunut Levorantaan. Uusi Focus on pakattu täyteen uudenlaista, älykästä tekniikkaa, joka tekee ajamisesta entistä helpompaa ja nautittavampaa. Korin atleettisessa muotoilussa on erityisesti keskitytty aerodynamiikkaan ja virtaviivaisuuteen. Se näyttää hyvältä ja lisäksi parantaa polttoainetaloudellisuutta entisestään.

Uuteen Focukseen saat Levorannasta huikeat ensiesittelyedut, kysy lisää myynnistämme, 03-512 7710 (Sastamala) tai 03-512 7770 (Rauma).

Focus saapuu Suomeen ensin kolmella varustetasolla: Trend, runsaasti varusteltu Titanium sekä urheilullinen ST-Line. Korimallina on 5-ovinen tai farmari. Focuksessa on nyt myös koko auton luonteeseen vaikuttavat valittavat ajotilat. Normal, Eco ja Sport -asetukset muuttavat Focuksen kaasun vastetta, ohjausta ja jopa vaihteiden vaihtoa ajotapasi mukaan.

Edistyksellistä teknologiaa

Täysin uusi Focus on suunniteltu parantamaan ajokokemusta entisestään. Focus on tunnettu hyvästä ja ajettavuudesta, joka on uuden sukupolven myötä saanut seurakseen runsaasti älykästä teknologiaa, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin, sekä automaattinen pysäköintiavustin. Mukautuvat LED-ajovalot ja päiväajovalot tuottavat tarkat ja kirkkaat valokeilat, jotka mukautuvat automaattisesti olosuhteiden mukaan. Uusi järjestelmä jopa tunnistaa tien kaartumisen valaisten kaarteet ja risteykset hyvissä ajoin. Lisäksi häikäisemättömät kaukovalot säätyvät automaattisesti, jotta muut autoilijat eivät häikäisty.

Automaattinen apukuski. Ford Co-Pilot360 yhdistää useat järjestelmät kokonaisuudeksi, joka tekee ajamisesta entistäkin miellyttävämpää. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin säätää asettamaasi vakionopeutta automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Jos liikenne pysähtyy ruuhkassa, moottori sammuu ja käynnistyy uudelleen, kun tie on selvä. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi muuttaa vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Kaistavahti seuraa tiemerkintöjä ja auttaa pysymään kaistan keskellä.

Tilaa ja tyyliä

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Täysin uuden Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. Täysin uuteen Focukseen on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi, joka tarjoaa muun muassa nopean langattoman nettiyhteyden sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan navigaattoriin. Onnettomuustilanteessa Focus voi automaattisesti soittaa hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Anna auringon paistaa. Focukseen on saatavilla täyspitkä panoraamakatto, jolloin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Etummainen puolikas on sähkötoiminen ja voidaan kallistaa tai liu’uttaa taaksepäin. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa paahteelta.

Tehoa ja taloudellisuutta samassa paketissa

Täysin uuden Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto pyöritettävällä vaihteenvalitsimella tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin atleettisessa muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

Anna automaatin vaihtaa.Täysin uusi Focus on ensimmäisenä saanut Fordin uuden, hienostuneen automaattivaihteiston. Kuljettajan tarpeiden perusteella suunnitellussa vaihteistossa on maksimoitu ajonautinto ja suorituskyky, ja siinä on entistä parempi kiihdytys ja erittäin tasaiset vaihteiden vaihdot. Perinteinen vaihdekeppi on korvattu konsoliin asennetulla pyöreällä vaihteenvalitsimella, mikä tekee sisätilojen asettelusta selkeämmän ja modernimman.

Uusien ja entistä parempien 1.0 ja 1.5 Ford EcoBoost -bensiinimoottorien teho vastaa huomattavasti suuremman moottorin tehoa. Fordin EcoBoost -teknologia tuottaa tasaisen, reagoivan ja palkitsevan suorituskyvyn, ja molemmat moottorit ovat nyt vieläkin taloudellisempia sylinterin lepuutuksen ansiosta. Tasaisessa maantieajossa yksi sylinteri kytkeytyy pois käytöstä ja kun vääntöä tarvitaan enemmän, sylinteri aktivoituu ja tuottaa tarvittavan tehon.

Edistykselliset turboahdetut 1.5 ja 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorit ovat merkittävästi taloudellisempia, suorituskykyisempiä ja viimeistellympiä. Nämä uudet moottorit voivat parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ovat entistä reagoivampia ja myös hiljaisempia.

Katso varastossa olevat uudet Focuksemme

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10

Automyynti p. 03-512 7710
Huolto p. 03-512 7720

Rauma
Metallitie 1

Automyynti p. 03-512 7770
Huolto p. 010-321 9580