Levorannan autoliike.
Fod Mustang.
Ford.fi Levorannan etusivulle

Uusi Ford Mustang

Entistä näyttävämpi, suorituskykyisempi ja innovatiivisempi. Valmistaudu kokemaan uusi Mustang: auto, joka hakee vertaistaan.

Ikoninen, voimakas ja dynaaminen: tämä on seuraavan sukupolven uusi Ford Mustang. Uudessa Mustangissa viimeisin muotoilu ja huipputeknologiat yhdistyvät uudistuneeksi legendaksi, joka on kauttaaltaan suorituskykyinen, viimeistelty ja taloudellinen. Valitse siluetiltaan tunnistettava Fastback tai profiililtaan virtaviivainen Convertible. Valitse sitten teho: 2,3-litrainen EcoBoost- tai 5,0-litrainen V8-moottori. Joko tiedät, miltä sinun unelmiesi Mustang näyttää?

Legendaarisella Ford Mustangilla ja Levorannan Autoliikkeen Ford-edustuksella on molemmilla kunniakas yli 50 vuoden historia.

Mustangit saat Ford Store Levorannasta Sastamalasta.

Esittelyssä uusi Mustang Fastback

Fastback-mallissa Mustangin henki on saanut ultramodernin muodon: pitkä konepelti viettää sulavasti alaspäin vähentäen vastusta, joten auto halkoo ilmaa vaivatta. Etusplitterit parantavat myöskin pitoa, jotta voit nauttia uuden Mustangin erinomaisesta suorituskyvystä. Ajo- ja takavalojen omaleimainen muotoilu ja muut tunnusomaiset ominaisuudet eivät jätä epäilystäkään siitä, mikä auto on kyseessä. Uusi Mustang on täysiverinen kuljettajalähtäinen urheiluauto: siinä on useita ominaisuuksia, joiden tarkoitus on parantaa ajonautintoa.

Uusi Mustang Convertible: ajamisen vapautta

Uusi Mustang Convertible ilmaisee ajamisen vapautta puhtaimmillaan ja Fordin pääsuunnittelija Joel Piaskowski onkin sanonut sen muistuttavan kaunista vaakasuoraan kiitävää luotia. Auto on täydellisen sopusuhtainen joka kulmasta. Katto taittuu hetkessä piiloon syvälle auton koriin, minkä ansiosta auton virtaviivainen ulkoasu ja aerodynamiikka säilyvät. Hillitty harjanne takaluukussa auttaa luomaan pitovoimaa ja saa takavetoisen auton tehon ja väännän heräämään eloon. Olipa katto kiinni tai auki, uusi Ford Mustang tekee lähtemättämän vaikutuksen kaikkialla.

MUOTOILU, LINJAT JA YKSITYISKOHDAT
MUSTANGISTA EI VOI EREHTYÄ.

Veitsenterävää tarkkuutta

Käynnistäessäsi uuden Ford Mustangin saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa.

Uusi 12” digitaalinen mittaristo antaa hyödyllisiä tietoja sen mukaan, minkä ajotilan olet valinnut: Normaali, Sport+, Snow/Wet, Track tai Drag Strip. Myös mittariston ulkoasu muuttuu ajotilan mukaan.

Uudessa Mustangissa on myös edistyksellinen MagneRide-iskunvaimennus, joka mahdollistaa erinomaisen hallinnan radalla ja poikkeuksellisen ajomukavuuden tien päällä.

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä pitää sen jarruttamalla tai kiihdyttämällä automaattisesti.

Atleettista, mutta aistikasta korin muotoa korostavat aerodynamiikkaa ja pitovoimaa parantavat muotoiluominaisuudet, jotka maksimoivat suorituskyvyn ja taloudellisuuden.
Uuden Mustangin ohjaamoon on haettu inspiraatiota hävittäjän ohjaamosta, ja se on miellyttävä, hyvin varusteltu ja kutsuva.
Koska kaikki painikkeet, säätimet ja näyttö ovat intuitiivisesti käden ulottuvilla, voit keskittyä ajamiseen.

Uuden Mustangin ohjaamoon on haettu inspiraatiota hävittäjän ohjaamosta, ja se on miellyttävä, hyvin varusteltu ja kutsuva.

Atleettista, mutta aistikasta korin muotoa korostavat aerodynamiikkaa ja pitovoimaa parantavat muotoiluominaisuudet, jotka maksimoivat suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

Hienostunut työn jälki ja nykyaikainen muotoilu näkyvät alumiinipaneelien, nahkaistuinten ja -kehikkojen sekä metalliyksityiskohtien kaltaisissa yksityiskohdissa.

Koska kaikki painikkeet, säätimet ja näyttö ovat intuitiivisesti käden ulottuvilla, voit keskittyä ajamiseen.

Uuden Mustangin ratissa sinä päätät, miten auto on ajettavissa ja hallittavissa.

Uusi Mustang murisee voimakkaammin

Uusi Ford Mustang on luotu tuottamaan tasapainoisen suorituskyvyn ja suunniteltu siten, että teho tuotetaan mahdollisimman taloudellisesti.
5,0-litrainen V8 vai 2,3-litrainen EcoBoost? Sinä päätät.

Mustangin maineikkaassa 5.0 V8-moottorissa on nyt sekä korkeapaineinen suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Lisäksi 2.3 EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu suorituskyvyn parantamiseksi.

Valitsitpa kumman tahansa moottorin, käytettävissäsi on täsmällisesti toimiva ja reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

Uuden aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston (Active Valve Exhaust) - ansiosta voit jopa valita, millainen ääni uudesta Mustangistasi lähtee. Jos esimerkiksi haluat vaikuttavamman äänimaailman, valitse Race Track -tila. Jos taas kaipaat rauhallisempaa ympäristöä, voit valita hiljaisen tilan.

V8 vai Ecoboost? Sinä valitset.

Rentoudu ja nauti joka hetkestä

Uudessa Ford Mustangissa voit rentoutua ja uppoutua ajonautintoon täysin, pujotteletpa sitten kaupungin kaduilla tai olet pidemmällä road tripillä.

Mustangissa on ensimmäistä kertaa saatavilla 12 tuuman täysin digitaalinen mittaristo. Näytössä näkyy tietoja valitsemasi ajotilan (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track ja Drag) mukaan, ja voit myös mukauttaa sitä. Se on nopea. Se on reagoiva. Ja kuten kaikki muukin uudessa Mustangissa, se suorastaan hivelee silmiä.

Shaker Pro -äänijärjestelmässä on DAB+-radio ja yhden CD:n soitin MP3-toiminnallisuudella. 12 kaiutinta, mukaan lukien tavaratilaan asennettu kahdeksantuumainen subwoofer, tuottavat yhdessä voimakkaan kristallinkirkkaan stereoäänen.

Varastossa olevat Mustangit

FORDMUSTANG5,0 V8 GT 460hv BULLITTBRIGHT HIGHLND
FORDMUSTANG5,0 V8 GT 460hv BULLITTBRIGHT HIGHLND