Levorannan autoliike.
Fod Mustang.
Ford.fi Levorannan etusivulle

Tehokkaampi. Tyylikkäämpi. Uusi Mustang.

Magneettisesti ohjattu iskunvaimennus. Uusi mukautettava 12 tuuman digitaalinen mittaristo. Edistykselliset ajoteknologiat, kuten valittavissa olevat ajotavat ja aktiivinen vakionopeudensäädin. Näiden ominaisuuksien ansiosta jokainen ajomatka uudella Mustangilla on unohtumaton kokemus.

Mittaa autosi suorituskykyä.

Track Apps mittaa suorituskykyä eri osa-alueita ja näyttää tiedot mittaristossa, jotta saat kaiken irti uudesta Ford Mustangista.

Track Appsin avulla voit tarkastella esimerkiksi kiihdytyksen nopeutta, jarrutustehoa ja kierrosaikoja. Näiden tietojen ansiosta voit maksimoida Mustangin suorituskyvyn sekä ajonautintosi radalla.

Uusi edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä varmuutta että poikkeuksellista ajonautintoa.

Esittelyssä MagneRide -iskunvaimennus

Uusi edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä varmuutta että poikkeuksellista ajonautintoa. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti tietä ja kuljettajan ajotapaa säätäen vaimentimia jopa tuhat kertaa sekunnissa. Kun vaihdat ajotapaa, järjestelmä kalibroituu automaattisesti. Tuloksena on erinomainen ajomukavuus, vakaus, ja hallinta kaikissa olosuhteissa.

Ohjaustehostin reagoi kaikkiin tilanteisiin

Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) mukautuu automaattisesti nopeuteen ja olosuhteisiin. Matalilla nopeuksilla järjestelmä saa ratin kääntymään kevyemmin ja helpommin, mikä parantaa ohjattavuutta. Korkeammilla nopeuksilla, joilla tarvitaan enemmän hallintaa, se vakauttaa ohjausta. EPAS-ohjaustehostimessa on nyt suunnanhallinta, ja se huomioi sivutuulen ja muut ajo-olosuhteet, kun taas aktiivinen tärinänhallinta vähentää ohjauspyörän tärinää.

Uusi edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä varmuutta että poikkeuksellista ajonautintoa.

Automaattisesti mukautuva vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä pitää sen. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa ajoneuvoasi, jotta asetettu etäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää valitsemaasi nopeuteen.

Edistyksellinen järjestelmä auttaa pysymään kaistalla

Kaistavahti havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Tämän jälkeen se varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon mittaristossa. Jos reagoit hitaasti tai et ollenkaan, kaistanpitoavustin kääntää ohjauspyörää, jotta pääset oikealle kaistalle. Teknologia on käytössä maantienopeuksissa ja poistuu automaattisesti käytöstä alle 70 km:n tuntinopeuksilla. Kaistavahdin ja -avustimen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti.