Levorannan autoliike.
Fod Mustang.
Ford.fi Levorannan etusivulle

Rentoudu ja nauti joka hetkestä

Uudessa Ford Mustangissa voit rentoutua ja uppoutua ajonautintoon täysin, pujotteletpa sitten kaupungin kaduilla tai olet pidemmällä road tripillä.

12 tuuman digitaalinen mittaristo ja valittavissa olevat ajotavat

Mustangissa on ensimmäistä kertaa saatavilla12 tuuman täysin digitaalinen mittaristo. Näytössä näkyy tietoja valitsemasi ajotilan (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track ja Drag) mukaan, ja voit myös mukauttaa sitä. Se on nopea. Se on reagoiva. Ja kuten kaikki muukin uudessa Mustangissa, se suorastaan hivelee silmiä.


Uudet LED-ajovalot ja päiväajovalot

Mustangissa on nyt kokonaan LED-teknologiaa hyödyntävät ajovalot. Ne tuottavat tarkan ja erittäin kirkkaan valokeilan, joka mukautuu automaattisesti eri ajo-olosuhteisiin. Automaattiset kaukovalot helpottavat pimeällä ajamista. Ominaisuus vaihtaa myös tilapäisesti lähivaloille, kun se havaitsee vastaantulevaa liikennettä tai edessä ajavan auton. Näin valot eivät häikäise muita kuljettajia. Sen jälkeen kaukovaloihin palataan automaattisesti, jotta näkyvyys olisi paras mahdollinen. Kolmepalkkiset päiväajovalot paitsi näyttävät upeilta, myös parantavat havaittavuutta.

Hands-free SYNC 3:n avulla

SYNC 3 on SYNC-tietoviihdejärjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut englanninkieliset puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi 8 tuuman kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto-tuki, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Etsi ravintola Michelin-oppaasta

SYNC 3:n avulla voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen.

Säädettävät lämmitetyt istuimet lisäävät mukavuutta

Sähkötoimisten säätöominaisuuksien ansiosta Mustangissa on mukavat oltavat säästä riippumatta. Valinnaisvarusteena on saatavilla lämmitetyt ja ilmastoidut etuistuimet, jotka pitävät lämpimänä talvipakkasissa ja viileinä kesähelteissä.

 

Mustang fastback
Käynnistä ajoneuvo napinpainalluksella

Vaikuttava äänijärjestelmä

Shaker Pro -äänijärjestelmässä on DAB+-radio ja yhden CD:n soitin MP3-toiminnallisuudella. 12 kaiutinta, mukaan lukien tavaratilaan asennettu kahdeksantuumainen subwoofer, tuottavat yhdessä voimakkaan kristallinkirkkaan stereoäänen.

Käynnistä ajoneuvo napinpainalluksella

Mustang tunnistaa yksilöllisen avaimen automaattisesti, vaikka se olisi taskussa tai laukussa. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta, niin moottori herää eloon.

Helpompaa peruuttamista

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja... Peruutuskamera näyttää näkymän tietoviihdejärjestelmän 8 tuuman näytössä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset viivat, jotka helpottavat pysäköintiä ahtaissa paikoissa. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Atleettista, mutta aistikasta korin muotoa korostavat aerodynamiikkaa ja pitovoimaa parantavat muotoiluominaisuudet, jotka maksimoivat suorituskyvyn ja taloudellisuuden.
Uuden Mustangin ohjaamoon on haettu inspiraatiota hävittäjän ohjaamosta, ja se on miellyttävä, hyvin varusteltu ja kutsuva.
Koska kaikki painikkeet, säätimet ja näyttö ovat intuitiivisesti käden ulottuvilla, voit keskittyä ajamiseen.