Levorannan autoliike.
Fod Mustang.
Ford.fi Levorannan etusivulle

TÄYDELLISEN HALLITTU AJONAUTINTO

Uusi Ford Mustang on luotu tuottamaan tasapainoisen suorituskyvyn ja suunniteltu siten, että teho tuotetaan mahdollisimman taloudellisesti. 5,0-litrainen V8 vai 2,3-litrainen EcoBoost? Sinä päätät.

Yksi Mustang. Kaksi tehokasta moottoria.

Jotkin uuden Mustangin innovaatiot näkee heti. Toiset voi kuulla, tuntea ja aistia - varsinkin kun kyse on uudistetusta 5,0-litraisesta V8-moottorista ja innovatiivisista uusista teknologioista.

Mustangin maineikkaassa 5.0-litraisessa V8-moottorissa on nyt sekä polttoaineen korkeapaineistettu suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Lisäksi 2,3 litran EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu ja päästöjä on pienennetty entisestään.

Active Valve Exhaust

Tämän uuden teknologian ansiosta voit hallita Mustangista lähtevää ääntä. Active Valve Exhaust tuottaa syvemmän murinan sen mukaan, kuinka paljon painat kaasua. Lisäksi voit asettaa eri äänen jokaiselle viidelle ajotilalle. Käytettävissä on myös hiljainen tila, johon voit vaihtaa, kun et halua häiritä ympäristöä.

V8 vai Ecoboost? Sinä valitset.
Uusi edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä varmuutta että poikkeuksellista ajonautintoa.

Vaikuttavaa jarrutustehoa

Erikoissuunnitellussa suorituskykyisessä jarrujärjestelmässä on nelimäntäiset etujarrusatulat ja tuuletetut jarrulevyt, joiden suorituskyky on linkitetty edistyksellisiin elektronisiin turva- ja kuljettajaa avustaviin teknologioihin. 5,0-litraisessa V8 GT:ssä on mukana vieläkin tehokkaampi kokoonpano: kuusimäntäiset Brembo-etujarrusatulat ja 15-tuumaiset tuuletetut jarrulevyt.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto vai 10-vaihteinen automaattivaihteisto?

Sekä 5,0-litrainen V8-moottori että 2,3-litrainen EcoBoost-moottori on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Lisäksi saatavilla on uusi 10-vaihteinen SelectShift-automaattivaihteisto. Sen ansiosta voit valita, käytätkö täysin automaattista vaihteistoa vai vaihteenvaihtopainikkeita. Erittäin tasaisesti toimiva ja reagoiva järjestelmä tarkkailee lisäksi yli kymmentä voimansiirron ja moottorin hallinnan signaalia tehden ajamisesta vaivatonta mutta innostavaa.

 

HERKUTTELE JA NAUTI

Voit seurata hauskoja ja hyödyllisiä reaaliaikaisia tietoja suorituskyvystä kojelaudan LCD-näytöllä, jotta saat mahdollisimman paljon irti Mustangista.

Valitse Launch Control auton Track Appsista ja säädä tyhjäkäyntinopeudeksi 3 000–4 500 rpm, niin uusi Mustang antaa optimaalisen vedon lähdettäessä liikkeelle: ihanteellinen ominaisuus, kun käytettävissäsi on jopa 530 Nm vääntöä.