Levorannan autoliike.
Fod Mustang.
Ford.fi Levorannan etusivulle

Edistyksellistä tehoa

Uusi Ford Mustang on luotu tuottamaan tasapainoisen suorituskyvyn ja suunniteltu siten, että teho tuotetaan mahdollisimman taloudellisesti. 5,0-litrainen V8 vai 2,3-litrainen EcoBoost? Sinä päätät.

Mustang murisee voimakkaammin

Jotkin uuden Mustangin innovaatiot näkee heti. Toiset voi kuulla, tuntea ja aistia - varsinkin kun kyse on uudistetusta 5,0-litraisesta V8-moottorista ja innovatiivisista uusista teknologioista.

Mustangin maineikkaassa 5.0-litraisessa V8-moottorissa on nyt sekä polttoaineen korkeapaineistettu suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Lisäksi 2,3 litran EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu ja päästöjä on pienennetty entisestään.

Aktiiviventtiilillä varustettu pakoputkisto

Tämän uuden teknologian ansiosta voit hallita Mustangista lähtevää ääntä. Active Valve Exhaust tuottaa syvemmän murinan sen mukaan, kuinka paljon painat kaasua. Lisäksi voit asettaa eri äänen jokaiselle viidelle ajotilalle. Käytettävissä on myös hiljainen tila, johon voit vaihtaa, kun et halua häiritä ympäristöä.

V8 vai Ecoboost? Sinä valitset.
Uusi edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä varmuutta että poikkeuksellista ajonautintoa.

Vaikuttavaa jarrutustehoa

Erikoissuunnitellussa suorituskykyisessä jarrujärjestelmässä on nelimäntäiset etujarrusatulat ja tuuletetut jarrulevyt, joiden suorituskyky on linkitetty edistyksellisiin elektronisiin turva- ja kuljettajaa avustaviin teknologioihin. 5,0-litraisessa V8 GT:ssä on mukana vieläkin tehokkaampi kokoonpano: kuusimäntäiset Brembo-etujarrusatulat ja 15-tuumaiset tuuletetut jarrulevyt.

Täsmällisesti toimiva ja reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Sekä 5.0 V8-moottori että 2.3L Ford EcoBoost-moottori ovat saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Lyhyt ykkösvaihteen välityssuhde tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden liikkeelle lähdettäessä. Kuudennen vaihteen ylivaihde puolestaan vähentää moottorin kierroslukuja suuremmilla nopeuksilla polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi. Vaihteisto on suunniteltu performance-tason ajoon: siinä on täsmälliset ja tarkat vaihdot, lyhyet vaihdevivun liikkeet ja varmasti päällä pysyvät vaihteet.

Edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto

Edistyksellinen uusi 10-vaihteinen automaattivaihteisto tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden sekä kohtuullisen polttoaineenkulutuksen. Vaihteiston elektroninen hallintajärjestelmä mahdollistaa asetukset, jotka optimoivat suorituskyvyn Mustangin eri ajotiloissa. Reaaliaikaisen mukautuvan vaihteiden ajoituksen ansiosta vaihteisto mukautuu muuttuviin olosuhteisiin. Se valitsee oikean vaihteen kaikissa tilanteissa, ajoitpa sitten moottoritiellä tai radalla. Ohjauspyörän vaihtopainikkeiden ansiosta Mustangin vaikuttava suorituskyky on aina täysin hallinnassasi.

Herkuttele ja nauti

Voit seurata hauskoja ja hyödyllisiä reaaliaikaisia tietoja suorituskyvystä kojelaudan LCD-näytöllä, jotta saat mahdollisimman paljon irti Mustangista.

Valitse Launch Control auton Track Appsista ja säädä tyhjäkäyntinopeudeksi 3 000–4 500 rpm, niin uusi Mustang antaa optimaalisen vedon lähdettäessä liikkeelle: ihanteellinen ominaisuus, kun käytettävissäsi on jopa 533 Nm vääntöä.