Ford.fi Levorannan etusivulle
Levorannan autoliike.
 
  • Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99% Ford Hyötyajoneuvot edullisella rahoituksella 0,99%
  • 5 vuoden takuu koko Transit-mallistoon 5 vuoden takuu koko Transit-mallistoon 5 vuoden takuu koko Transit-mallistoon 5 vuoden takuu koko Transit-mallistoon
  • Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon
  • Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 € Fiestan Talvietu: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä 0 €
  • Haluamme tarjota parasta. Ja tietysti parhailla eduilla! Haluamme tarjota parasta. Ja tietysti parhailla eduilla! Haluamme tarjota parasta. Ja tietysti parhailla eduilla! Haluamme tarjota parasta. Ja tietysti parhailla eduilla!
  • Täysin uusi Ford Focus nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt Levorannassa
  • Ford Transit Business – täydellinen kumppani työpäivääsi Ford Transit Business – täydellinen kumppani työpäivääsi Ford Transit Business – täydellinen kumppani työpäivääsi Ford Transit Business – täydellinen kumppani työpäivääsi
  • Koeajolahjaksi aito Ford Focus -muki Koeajolahjaksi aito Ford Focus -muki Koeajolahjaksi aito Ford Focus -muki Koeajolahjaksi aito Ford Focus -muki
  • Ford EcoSport-katumaasturi talvieduin Ford EcoSport-katumaasturi talvieduin Ford EcoSport-katumaasturi talvieduin Ford EcoSport-katumaasturi talvieduin

Ajankohtaista

Kesäretkelle Sastamalaan

Kesäinen Suomi on pullollaan mielenkiintoisia matkakohteita. Levorannan kotikulmille Sastamalaan on yllättävän lyhyt matka, parissa tunnissa kaupunkiin hurauttaa aina Helsingistä, Jyväskylästä tai vaikka Seinäjoelta. Tampereelta ajomatka sujuu runsaassa puolessa tunnissa. Ja perille päästyä tekemistä riittää vaikka useammaksi päiväksi. Seikkailujen lomassa kannattaa poiketa Levorantaan kesän parhaille autokaupoille.

Lisää inspiraation lähteitä voit etsiä Visit Sastamala -sivustolta.

Silmät ummessa Herra Hakkaraisen talolle

Sastamalan keskustassa, Marttilankadun varrella, asuu Suomen kiistatta kuuluisin unissakävelijä. Mauri Kunnaksen eläinhahmot seikkailevat Herra Hakkaraisen talossa, jossa lapset ja vähän isommatkin pääsevät tutustumaan Kunnaksen tarinoiden maailmaan kaikilla aisteilla. Kuten Kunnaksen piirroksissakin, näyttelyssä on huikean paljon nähtävää ja omin käsin kokeiltavaa.

Kesäkaudella Herra Hakkarainen pääsee seikkailemaan myös ulkosalla. Toukokuusta elokuun loppuun avoinna olevalla Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla pääsee kurvailemaan polkuautoilla. Kulkupelit pääsee pesemään Himmun autopesulassa ja tankki täyttyy Paulin bensa-asemalla.

Ponin kyytiin Kiviniityn kotieläintilalla

Kiviniityn kotieläinpuistossa pääsee ihmettelemään lähietäisyydeltä niin tutumpia maatilan eläimiä kuin vieraampiakin lajeja, kuten strutseja, poroja ja villisikoja. Eläinlajeja puistossa on yli 30 ja aitaukselta toiselle kiertävä kävelyreitti on lähes kilometrin mittainen.

Omilla eväillä on helppo varustautua eläinpuistoon, sillä puistossa on runsaasti hyvin varusteltuja grillikatoksia, joissa koko perhe voi nauttia retkieväistä. Eläinten katselun lomassa lapset pääsevät hyppimään pomppulinnaan ja trampoliineille, polkemaan polkuautoilla ja leikkimään noidan mökissä. Hauskimmat kyydit on tarjolla peräkärryajelulla tai ponin kyydissä.

Kesäpuuhaa kaikkeen makuun Ellivuoressa

Ellivuoren alue on noussut uuteen kukoistukseen ja koko Ellivuori kuhisee aktiivista elämää. Rotevarenkaiset Fatbiket antavat maastossa unohtumattoman kyydin ja puiden latvoissa mutkitteleva Highpark on varmasti kesän hienoimpia kokemuksia. Upeasti remontoidun hotellin ympäristössä riittää tekemistä.

Ellivuoren ravintola on kerännyt vuolaasti kehuja. Lähiruoka ja paikalliset raaka-aineet, kuten Rautaveden kala-antimet, Pyymäen leivät, ja Mouhijärven Herkkujuustolan juustot muuttuvat keittiössä taiteeksi. Ellivuoren kesäteatteri tarjoilee tänä kesänä eturivin tähtien siivittämän musiikkikomedian.

Elämyksiä ja herkkuja Tyrvään Pappilassa

Alkuperäiseen loistoonsa pieteetillä remontoitu Tyrvään Pappila on nousut nopeasti yhdeksi Sastamalan vetovoimaisimmista kohteista. Pappila toimii monipuolisena konserttien, näyttelyiden ja tapahtumien talona, jossa herkullinen ruoka on kaikkien tilaisuuksien keskiössä. Tyrvään pappilan makumaailman pääarkkitehtina häärii arvostettu ja palkittu keittiömestari Arto Rastas.

Pappilan pieteetillä entisöidyssä miljöössä yhdistyvät herkullinen ruoka ja elämykselliset tapahtumat. Kesäaikaan keskiviikkoiltaisin Pappilan amfiteatteri täyttyy livemusiikista ja tapahtumat ovat vieläpä ilmaisia. Kesäterassi Eliel tarjoilee hiiligrilistä maittavia annoksia ja pikkupurtavaa sekä laatuisaa palanpainiketta.

Ritajärvelle luonnon helmaan

Ritajärven luonnonsuojelualue Sastamalassa valittiin viime vuonna vuoden parhaaksi retkikohteeksi. Ritajärveltä löytyy kolme järvi- ja metsämaisemissa kulkevaa rengasreittiä. Ylisellä ja Alisella Ritajärvellä sekä Valkeajärvelä polut kiertävät järvien rannoilla, jolloin karunkauniista maisemista pääsee nauttimaan täysin siemauksin.

Ritajärvien luonnonsuojelualueella jääkausien jäljet ovat hyvin näkyvissä. Korkeat kalliot, lukuisat järvet, kivikot ja siirtolohkareet ovat kuin eri maailmasta keskellä Lounais-Suomalaista viljelysseutua. Koskemattoman erämaan tunnelmaan pääsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin valoista ja asfalttiteistä.

Kauppakaareen parhaille kaupoille

Kauppakaaressa on Suomen suurin Fordin lippulaivamyymälä, Ford Store. Lisäsi samasta pihapiiristä löytyvät myös vasta valmistuneet Nissan- ja Opel-myymälät sekä Subaru Showroom. Levoranta tarjoaa Sastamalassa myös luotettavat merkkihuollot Fordeille, Subaruille, Nissaneille ja Opeleille sekä osaavan monimerkkihuollon kaikille merkeille. Minkä myymme, sen huollamme!

Autokaupan naapurista löytyy Nokian Kauppahuoneen jättisuuri Kangaskauppa, joka on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan sekä loistavasta palvelusta. Korttelin päässä autoliikkeestä on myös Pyymäen leipomon Leipurin kahvila, jossa on maistuvien leivonnaisten lisäksi tarjolla joka arkipäivä maistuva kotiruokalounas. Lisäksi Roismalan risteyksen alueelle on uusi Citymarket.

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10

Automyynti p. 03-512 7710
Huolto p. 03-512 7720

Rauma
Metallitie 1

Automyynti p. 03-512 7770
Huolto p. 010-321 9580