Ford.fi Levorannan etusivulle
Levorannan autoliike.
 
  • Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa
  • Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa
  • Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon
  • Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 €
  • Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa
  • Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 €

Ajankohtaista

Ensiesittelyssä 14.–19.5. Uusi Transit Custom
Täydellinen kumppani työpäivääsi

Uudessa Ford Transit Customissa työpäiväsi on mukavampi ja tehokkaampi. Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan. Nyt suosikkipakussa on entistäkin enemmän fiksuja ominaisuuksia ja työntekoa helpottavaa tekniikkaa.

Tule Levorantaan tutustumaan pakumaailman uudistuneeseen suosikkiin. Uusi Transit Custom on ensiesittelyssä 14.–19.5. Palvelemme arkena joka päivä klo 10–18.30 sekä lauantaina klo 10–15.

Uusi Transit Custom on myös entistä taloudellisempi sekä erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty. Suorituskykyinen Ford EcoBlue 2.0 TDCi -moottori on saatavana kuusivaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Vakiona autosta löytyvät muun muassa LED-päiväajovalot, parkkitutkat edessä ja takana vakionopeudensäädin, lämmitettävä tuulilasi, Bluetooth, ilmastointi, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella sekä näppärä tavaratilan läpilastausluukku, joka mahdollistaa jopa 3,4-metristen tavaroiden kuljettamisen. Tavaratilaa on tarjolla peräti8,3 m3.

Transit Customin kantavuus on erinomainen ja tavaratilaa on 6,0–8,3 m3. Tavaroiden lastaamista helpottavat sivuliukuovi, 180 astetta aukeavat takaovet sekä matala lastauskorkeus. Tavaratilan väliseinässä oleva läpilastausluukku mahdollistaa jopa 3,4-metristen tavaroiden kuljettamisen.

Tyyliä ja mukavuutta

Täysin uudistunut ohjaamo on entistäkin mukavampi ja verhoilumateriaalit laadukkaampia. Hyödyllistä säilytystilaa on runsaasti. Sisätilojen kattavan vakiovarustelun lisäksi on saatavilla paljon uusia teknologioita, mm. Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä 8” värikosketusnäytöllä, joka helpottaa yhteydenpitoa.

Uusi Ford Transit Custom on rohkeasti ja tyylikkäästi muotoiltu. Etuosan näyttävyyttä lisäävät LED-päiväajovalot. Etusumuvaloissa on kulmavalot, jotka parantavat näkyvyyttä pimeällä valaisemalla tien reunan. Uutuutena on saatavilla myös erinomaisen näkyvyyden takaavat tehokkaat Xenon-ajovalot, joissa on staattiset kaarrevalot.

Transit Custom tarjoaa ajomukavuutta ja -turvallisuutta parantavaa, älykästä teknologiaa jokapäiväiseen käyttöön. Esimerkiksi kuolleen kulman varoitusjärjestelmä (BLIS) sisältää myös risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän. Kaistavahti jakuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä varoittavat, jos kuljettaja on pitkän päivän jälkeen kahvitauon tarpeessa tai auto alkaa lipua kaistaviivan yli.

Enemmän voimaa, vähemmän dieseliä

Uuden Transit Customin Ford EcoBlue -dieselmoottorien vääntö ja teho ovat erinomaiset, ja Auto-Start-Stop varmistaa polttoainetaloudellisuuden. Tehoa moottoriuutuuksissa on valintasi mukaan 105, 130 tai peräti 170 hevosvoimaa. Vaihteistoksi voit valita M6-manuaalivaihteiston ja erinomaisen ajomukavuuden varmistavan Ford SelectShift A6-automaattivaihteiston.

Uusi Transit Custom -mallisto:
• Korimallit: Van Pakettiauto N1, Jatko-ohjaamo-pakettiauto N1 ja Kombi M1
• Akselivälit: L1 ja L2
• Kattokorkeudet: H1 ja H2
• Kokonaispainoluokat: 310, 320 ja 340
Varustetasot: Trend, Limited ja Sport

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10

Automyynti p. 03-512 7710
Huolto p. 03-512 7720

Rauma
Metallitie 1

Automyynti p. 03-512 7770
Huolto p. 010-321 9580