Hybridi- ja sähköautot

Levorannan-Autoliike-hybridi-ja-sahkoautot-2

Matkalla tulevaisuuteen Levorannan kanssa

Levoranta on mukana matkallasi tulevaisuuteen tarjoamalla kattavan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman hybridejä ja sähköautoja. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua mielellään ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi erilaisista hybridi- ja sähköautoista. Etsitään yhdessä juuri Sinulle sopiva ratkaisu.

Ford

levorannan-autoliike-ford-kuga-hybri-sahkoautot-1

Ford Hybridi- ja sähköajoneuvot

Minkä sähköistetyn mallin sinä valitset?

Lue lisää Fordin hybridi- ja sähköajoneuvoista

14 sähköistettyä mallia vuonna 2020

Ford tuo markkinoille reilusti sähköistettyjä malleja vuonna 2020. Kaikki mallit tulevat myyntiin myös Levorantaan. Voit jo nyt tulla tutustumaan ja koeajamaan liikkeisiimme Ford Puma kevythybridin ja Ford Kuga ladattavan hybridin. Mustang Mach-E täyssähköauto on tilattavissa FordStoresta.
Bensiini- ja dieselmoottorin lisäksi saataville tulee kattava valikoima kevythybridejä, hybridejä, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja.
Fordin tavoitteena on, että Ford-mallistossa on vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähkö- ja hybridiautomallia, joista 16 on täyssähköautoja.

Helppoa lataamista

Fordin latausratkaisuilla varmistat, että ladattavan hybridin tai täyssähköauton akku on ladattu. Tarjolla on erilaisia latausvaihtoehtoja ja -ratkaisuja riippuen sähköistetystä autotyypistä. Haluamme tehdä sähköistetyn auton lataamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kysy lisää Ford hybridi- ja  sähköautovaihtoehdoista myynnistämme.

Nissan

levorannan-autoliike-nissan-leaf-hybri-sahkoautot-1

Lähde menestyksen tielle

Tutustu NISSAN-sähköautomallistoon

Lue lisää NISSAN-sähköautoista

Maailman johtava täysin sähkötoimisten autojen valmistaja

Liity mukaan sähköiseen vallankumoukseen ja ryhdy ajamaan tulevaisuuden autoa jo tänään. Nissanin uraauurtava sähköautomallisto tarjoaa käyttöösi huippuluokan suorituskyvyn ja uusimman teknologian, joiden avulla voit nauttia ajokokemuksesta ilman päästöjä.

NISSAN LEAF

100 % sähköauto täynnä teknologiaa.

Maailman suosituin 100% sähkökäyttöinen ja ajettaessa täysin päästötön auto on nyt entistäkin vaikuttavampi. Sen tehokas 40 kWh:n akku, virtaviivainen aerodynamiikka ja älykkäät teknologiat antavat lisävarmuutta tien päällä. Tutustu täysin uuteen ajotapaan. Anna Nissan LEAFin yllättää.

NISSAN E-NV200

100 % sähköpakettiauto e-NV200 Vanissa on nyt suurempi 40 kWh:n akku, jonka ansiosta toimintamatka on jopa 200 km. Lataus alhaisen akun ilmoituksesta 80%:iin vain 40-60 minuutissa, navigointijärjestelmä sekä sähköauton yhteyspalveluteknologiat tekevät matkoistasi entistä helpompia ja tehokkaampia.

Kysy lisää Nissan sähköautoista myynnistämme.

Subaru

levorannan-autoliike-subaru-e-boxer-hybri-sahkoautot-1

Sähköhybridi Subarun tapaan

Levorannan ammattitaitoinen myynti palvelee Sinua kaikissa Subaru-asioissasi.

Lue lisää

Aina jatkuva neliveto, myös sähkömoottorin kanssa.

FORESTER E-BOXER

Neliveto
– jatkuva ja symmetrinen

Enimmäisvetokyky
– enintään 1 870 kg

Pienempi polttoaineenkulutus
– yli 11 %

Subaru Forester E-Boxerissa on parannettu jo entuudestaan Foresterin hyviä ominaisuuksia. Lisäksi Subaru on hienosäätänyt useita piirteitä, joita Subarun omistajat arvostavat enite.

Sähkömoottorin lisäämistä taka-akselin päälle ei edes harkittu, sillä se olisi muuttanut Foresterin ominaisuuksia huonompaan suuntaan. Sen sijaan Subaru päätti sijoittaa sähkömoottorin vaihteiston sisälle. Näin pystyttiin säilyttämään Subarun neliveto entisellään – jatkuvana ja symmetrisenä. Juuri se tekee Subarusta Subarun, myös sähköisenä.

Kysy lisää vaihtoehdoista lisää Subaru-myynnistämme.

 • Automyynti Sastamala

  FordStore

  Avoinna ark. 10–18.30
  La 10–15

  Puh. 03 512 7710

  Automyynti Sastamala

  Nissan ja Subaru

  Avoinna ark. 10–18.30
  La 10–15

  Puh. 03 512 7740

  Automyynti Tampere

  Avoinna ark. 10–18.30
  La 10–15


  Puh. 03 512 7750

  Automyynti Rauma

  Avoinna ark. 10–18.30 La 10–15

  Puh. 03 512 7770