Kia Niro ja Kia huolenpitosopimus

Erikoistarjous vain meiltä uuteen Kiaan

Uuteen Kiaan tarjouksena vain meiltä jopa 3000 €:n edut. Reilusti eri malleja varastossa heti toimitukseen ja lisää tulossa.

Levorannasta Winterpack-kampanja koko KIA-mallistoon vain 390 €. Kampanja sisältää talvirenkaat, kumimatot jalkatilaan, tavaratilan kaukalomaton… Ja ei tässä vielä kaikki nyt lämpöpaketti edulliseen hintaan 390 €. etusi jopa yli 3400 €.

** Kampanja saatavilla uusiin heti toimitukseen autoihin sekä tehdastilattaviin uusiin Kioihin.
Tarjous on voimassa 14.-31.1.2023 välisenä aikana tehtyihin uusiin kauppasopimuksiin. Etu ei koske sähkömalleja EV6 ja Niro EV.

Kia-huolenpitosopimus

Kia-huolenpitosopimus on suositeltavaa hankkia uuden Kia-auton hankinnan yhteydessä. Se kattaa auton huolto- ja korjauskulut ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autosi missä tahansa Kia-merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän. Näin autosi kokonaiskulut ovat ennalta tiedossa.

sisältää:

Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja moottoriöljyjen vaihdot (tai lisäpalveluna vuosihuollot) » Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset » Sopimuksessa erikseen hinnoiteltujen lisävarusteiden luonnollisesta kulumisesta ja asianmukaisesta käytöstä aiheutuvien huolto- ja korjaustoimenpiteet » Ensihuollon » Ilmastointijärjestelmän huoltotäytön tarvittaessa, enintään joka toinen vuosi » Kia 24h-tiepalvelun huolenpitosopimuksen päättymispäivämäärään tai sen irtisanomiseen saakka”