Levoranta Rahoitus

Aina edullinen Levoranta-rahoitus - Kaikkiin autoihin kiinteä korko 0,99 % + kulut

Levoranta-rahoituksella saat kaikki autot huippuedullisesti. Siis kaikki: vaihtoautot sekä uudet autot niin varastosta kuin tilattavat autot, henkilöautot ja hyötyautot! Kun valitset edullisen Levoranta-rahoituksen, voit säästää jopa tuhansia euroja! Suunnista Levorantaan parhaille autokaupoille!

Nyt voit siirtää ensimmäisen erän ja maksaa sen vasta 3 kk:n päästä!

Levoranta-rahoituksella

  • Kiinteä korko 0,99  %
  • Käsiraha alkaen 0 €
  • Jopa 72 kk
  • Maksa ensimmäinen erä vasta 3 kk:n päästä!

Levoranta-rahoituksella teet onnistuneet kaupat. Kiinteä korko vain 0,99 % ja luottoa saat jopa 72 kuukaudeksi, jopa ilman käsirahaa!

Levorannasta löydät yli 400 auton valikoiman hienoja vaihdokkeja kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Aina edullisella Levoranta-rahoituksella. Tarjous on voimassa kaikissa Levorannan toimipisteissä.

Kiinteä korko kaikkiin autoihin 0,99 %, käsittelymaksu 14 €/kk, luoton perustamiskulu 289 €. Maksimi luottoaika 72 kk, jopa ilman käsirahaa. Tarjous on voimassa 31.1.2021 saakka. Edellyttää voimassaolevan liikenne- ja kaskovakuutuksen. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Helppo ja halpa

Levorannasta saat osamaksurahoituksen nopeasti, ilman jonotusta ja ennen kaikkea edullisesti. Levoranta-rahoituksella saat ajoneuvon omaksesi maksettuasi sovitut kuukausierät loppuun. Rahoituksen vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa vaihtoauto ilman lisävakuuksia. Vaihtoauton tulee olla ajokuntoinen ja ollut asiakkaan omistuksessa vähintään kuukauden ajan. Vaihtoauto käy käsirahasta useimmissa tapauksissa.

Levoranta-rahoitus edellyttää voimassaolevan liikenne- ja kaskovakuutuksen. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina markkinoiden myllerryksistä ja ohjauskorkojen muutoksista riippumatta. Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan yhdestä kuuteen vuoteen. Kuukausierää voidaan myös pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Vaihtoautohaussamme on laskettu autoille rahoitusesimerkit. Voit myös etsiä vaihtoautoa kuukausierän perusteella. Vaihtoautohaussa pystyt myös näppärästi kokeilemaan, miten kuukausierien tai käsirahan määrä vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

Maksa pois vaikka etuajassa

Jos autokuume iskee ja ajoneuvon vaihto tai myynti tulee ajankohtaiseksi tai haluat maksaa loppuvelan pois ennen sopimuskauden loppua, se on mahdollista milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.

Kysy lisää yrittäjän rahoitusvaihtoehdoista

Levoranta tarjoaa yrittäjälle joustavat rahoitusvaihtoehdot, kysy lisää yritysmyynnistämme:

Yhteistyössä Levoranta-rahoituksessa kanssamme toimivat luotetut ja turvalliset rahoitusyhteistyökumppanit

OP Pankki Oyj
PL 308
00013 OP
Puh. 010 252 5843

Danske Finance Oy Asiakaspalvelu,
PL 1276
00075 Danske Bank
Puh. 010 546 3118

Nordea Rahoitus Suomi Oy
Aleksis Kiven katu 9
00020 NORDEA
Puh. 09 1651

Santander Consumer Finance Oy
Risto Rytin tie 33
00570 Helsinki

Puh. 09 85645111


Levoranta-rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.