Opel-sivustolle Nissan-sivustolle Subaru Ford-sivustolle
Ford. Subaru. Nissan. Opel.
 
Levorannan autoliike.
 
 • Levorannasta kiinteä korko 0,99% Levorannasta kiinteä korko 0,99% Levorannasta kiinteä korko 0,99% Levorannasta kiinteä korko 0,99%
 • Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa Tapsa 30 vuotta Levorannassa
 • Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa.
 • Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa Uudistettu Mustang nyt myynnissä Levorannassa
 • Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 €
 • Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon Ford EDGE parhaalla Vignale-varustetasolla heti ajoon
 • Sähköauto nissan Leaf vain 35 500 € Sähköauto nissan Leaf vain 35 500 € Sähköauto nissan Leaf vain 35 500 € Sähköauto nissan Leaf vain 35 500 €
 • Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 € Fiestan ostajalle Talvipaketti vain 499 €
 • Ensiesittelyssä uusi Opel Combo Life Ensiesittelyssä uusi Opel Combo Life Ensiesittelyssä uusi Opel Combo Life Ensiesittelyssä uusi Opel Combo Life
 • Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella
 • Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa Täysin uusi Ford Focus nyt ensiesittelyssä Levorannassa
 • Nissan Micra huippurahoituksella 139 €/kk Nissan Micra huippurahoituksella 139 €/kk Nissan Micra huippurahoituksella 139 €/kk Nissan Micra huippurahoituksella 139 €/kk
 • Hyödynnä Qashqain hurjat edut Hyödynnä Qashqain hurjat edut Hyödynnä Qashqain hurjat edut Hyödynnä Qashqain hurjat edut
 • Uusi Insignia nyt täydellisesti varusteltuna heti ajoon Uusi Insignia nyt täydellisesti varusteltuna heti ajoon Uusi Insignia nyt täydellisesti varusteltuna heti ajoon Uusi Insignia nyt täydellisesti varusteltuna heti ajoon
 • Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 € Ford EcoSport - hyödynnä varuste-etu jopa 1400 €

Ajankohtaista Raumalla

Ovet auki autokaupoille Uudessakaupungissa!

Levorannan koeajokaravaani rantautuu perjantaina 19.10.2018 Uuteenkaupunkiin. Autouutuudet ja osaavat automyyjämme ovat Uudenkaupungin Teboililla klo 10–17. Tervetuloa koeajolle!

Jorma Toivonen ja Pauli Alanen tuovat koeajoon uuden automaattivaihteisen Ford Focuksen, uudistuneen suosikkipaku Transit Customin sekä ketterän kaupunkimaasturi EcoSportin. Uuden Fordin koeajaneille on luvassa lahja.

Täysin uusi Ford Focus on pakattu täyteen uudenlaista, älykästä tekniikkaa, joka tekee ajamisesta entistä helpompaa ja nautittavampaa. Focus on ensimmäisenä saanut Fordin uuden, hienostuneen 8-vaihteisen automaattivaihteiston. Vaihteisto vaihtaa entistä tasaisemmin ja tiheämpi vaihdeväli näkyy parantuneena suorituskykynä. Perinteinen vaihdekeppi on korvattu konsoliin asennetulla pyöreällä vaihteenvalitsimella, mikä tekee sisätilojen asettelusta selkeämmän ja modernimman.

Focus saapuu Suomeen ensin kolmella varustetasolla: Trend, runsaasti varusteltu Titanium sekä urheilullinen ST-Line. Korimallina on 5-ovinen tai farmari. Focuksessa on nyt myös koko auton luonteeseen vaikuttavat valittavat ajotilat. Normal, Eco ja Sport -asetukset muuttavat Focuksen kaasun vastetta, ohjausta ja jopa vaihteiden vaihtoa ajotapasi mukaan.

Uudessa Ford Transit Customissatyöpäiväsi on mukavampi ja tehokkaampi. Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan. Nyt suosikkipakussa on entistäkin enemmän fiksuja ominaisuuksia ja työntekoa helpottavaa tekniikkaa.

Uusi Transit Custom on myös entistä taloudellisempi sekä erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty. Suorituskykyinen Ford EcoBlue 2.0 TDCi -moottori on saatavana kuusivaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Uusi Ford EcoSport on ulkoiselta olemukseltaan uskollinen Fordin SUVien rohkealle ja dynaamiselle tyylille, joka on aiemmin nähty keskikokoisessa Kugassa ja isossa Edgessä. Uusi EcoSport on kaupunkiympäristöön suunniteltu ketterä auto, joka viihtyy myös epätasaisessa maastossa nyt nelivedon myötä.

Uudessa Ford EcoSportissa on ensimmäistä kertaa Fordin älykäs AWD-neliveto, joka parantaa pitoa maantiellä ja maastossa. Sen ja edistyksellisen 125-hevosvoimaisen 1.5 litran EcoBlue-moottorin yhdistelmä mahdollistaa entistä pienemmät päästöt. Saatavana on myös Fordin moninkertaisesti palkittu 1.0 litran EcoBoost-bensiinimoottori kolmena eri tehoversiona, jopa 140-hevosvoimaisena.

Fordin isoihin perheautoihin lisää potkua

Ford on päivittänyt isojen henkilöautojen, S-MAXin ja Galaxyn moottorivalikoimaa. Uudet 2-litraiset EcoBlue-dieselmoottorit ovat entistä tehokkaampia ja samalla entistä taloudellisempia. Malliston huipulla porskuttaa jopa 240-hevosvoimainen tuplaturbo. Uutuutena on myös 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

S-MAX ja Galaxy tarjoavat koko joukon uutta edistyksellistä tekniikkaa. Automaattivaihteistoa käytetään uuden Focuksen tapaan vaihdekepin sijaan valintapyörällä. Uuden vaihetiston myötä autoihin on saatavissa myös uusi mukautuva vakionopeuden säädin Stop & Go -toiminnolla. Ruuhkatilanteessa auto osaa pysäyttää itasensä täysin, kun edellä ajava auto pysähtyy.

Kuljettajaa avustavat myös paranneltu versio Fordin kuolleen kulman varoitusjärjestelmästä sekä näkyvyyttä parantava Fordin uusi ClearView-tuulilasinpyyhin. Varoitusjärjestelmän kantama on entistä pidempi: nyt se havaitsee lähestyvän ajoneuvon jopa 18 metrin päästä.

Uudet EcoBlue-dieselmoottorit ovat saatavissa neljänä eri tehoversiona: 120-, 150- tai 190-hevosvoimaisena. Kahdella ahtimella varustettu malli tuottaa peräti 240-hevosvoimaa. Uudistukset ovat tuoneet moottoreihin lisää vääntöä alakierroksille ja nopeamman vasteen kujettajan käskyihin. Dieseliä moottorit tarvitsevat entistä vähemmän ja käyntiääni on hiljaisempi.

Fordin 240-hevosvoimaisessa, 2-litraisessa dieselissä on kaksi ahdinta, joista toinen on pienempi korkeapaineahdin ja toinen suurempi, matapalapineahdin, jotka yhdessä tuottavat alakierroksilla vääntöä ja kierrosherkkyyttä. Kovemmilla pyörintänopeuksilla suurempi ahdin ruokkii moottoria huipputehon tuottamiseksi. Lopputuloksena on tasainen, suupielet hymyyn nostattava kiihtyvyys.

Automaattivaihteiston lisäksi mallistoon on edelleen saatavilla perinteinen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Lisäksi molempiin autoihin on saatavilla Fordin älykäs AWD-nelivetojärjestelmä. Auto seuraa renkaiden pitoa jatkuvasti ja siirtää voimaa pitävälle pyörälle alle 20 millisekunnissa, jopa 20 kertaa silmänräpäytystä nopeammin.

Pukkipaidat valmiina uuteen kauteen

VaLePa järjesti maanantaina 10. syyskuuta tiedotustilaisuuden Sastamalan Levorannassa, Suomen suurimmassa Ford Storessa. Levoranta on joukkueen mukana tulevallakin kaudella ja Mestarien liigaa pelataan viime kauden tapaan Ford Store Levoranta Sastamalan nimellä.

Tiedotustilaisuuden live-videon sekä kuvia Ford Storesta löydät Levorannan Facebookista.

Tiedotustilaisuus keräsi mukavasti joukkueen faneja Levorantaan. Ilkka Nykäsen juontamassa tilaisuudessa puitiin Mestarien liigan alkupelejä ja kuultiin pelaajien tunnelmia ennen kauden alkua. Odotetuimpina uutisina kuultiin tuhti sarja uusia pelaajajulkistuksia. Hupun alta paljastuivat myös Olli Kunnarin ja Arvi Greenen tulevan kauden tuliuudet Ford Fiestat.

Levoranta on pitkään toiminut VaLePan merkittävänä tukijana. Autokauppias Aulis Ylönen kertoi yrityksen olevan monessa mukana paikkakunnan urheilu- ja kulttuurielämässä. Yhteistyö jatkuu myös Mestarien liigassa viime vuoden tapaan: Levoranta on VaLePan pääyhteistyökumppani myös tulevalla kaudella. Harvinaislaatuisen sopimuksen taustalla on Ylösen mukaan Levorannan erinomainen myyntimenestys, mikä on edesauttanut Fordin halua jatkaa edelleen Mestarien liigassa.

Uusia kasvoja joukkueeseen

VaLePa allekirjoitti keväällä sopimuksen slovenialaisen valmentajan Radovan Gacicin kanssa. Vankan valmennusammattitaidon lisäksi hänellä on erittäin hyvät verkostot lentopallopiireissä. Tästä on ollut erittäin iso apu, kun VaLePa on hakenut pelaajia tulevalle kaudelle. Pukkipaitojen joukkue on vaikuttava yhdistelmä kokemusta ja nuorta lahjakuutta.

Radovan Gacic halusi hyödyntää joukkueessa Urpo Upi Sivulan osaamista yleispelaajana, joilloin joukkueella on hyökkäysvoimaa entistä enemmän. Uudeksi hakkuriksi löytyi amerikkalainen 22-vuotias pomppuihme Arvis Greene. Hän saapui vasta lauantaina Suomeen, joten ensi kokemukset ovat vielä vähäiset. Arvis kertoi kuitenkin ihastuneensa jo sastamalalaiseen luontoon, vesistöön ja metsiin.

VaLePan vahvaa hakkuriosastoa täydentää nuori 212 cm pitkä tulevaisuuden lupaus Aaro Nikula eikä mikään estä käyttämästä Upia hakkurin paikalla tarvittaessa.

VaLePassa viime kauden pelanneet keskimiehet Carmody ja Guymer eivät jatkaneet Sastamalassa tulevalle kaudelle. Tilalle löytyi Kanadasta huippuluokan ammattilainen Daniel Jansen Van Doorn, joka tunnetaan lempinimellä JVD. Kanadan maajoukkueen keskitorjuja on valittu muun muassa 2015 Pan American kisojen parhaaksi keskitorjujaksi.

VaLePa on kiinnittänyt keskitorjujaosastolle myös kaksi nuorta suomalaista lahjakkuutta. Mikko Karjarinta on järvenpääläisen Blues Volleyn kasvatti, jolla pituutta on peräti 209 cm. Karjarinnan pelaamiselle ominaista on rauhallisuus ja huolellisuus kaikessa tekemisessä. Mikolla on VaLePassa kaksivuotinen sopimus.

Levorannassa Nykäsen juttusilla kävi myös brassilibero Alan Barbosa Domingos. Alan kävi jo keväällä puhelinkeskusteluja entisen pelikaverinsa Mikko Eskon kanssa. Hän tuli vakuuttuneeksi, että VaLePa on juuri oikea joukkue hänelle. Vaakakupissa painoi myös vahvasti tieto, että Sastamala on hänelle, vaimolle ja tyttärelle turvallinen paikka, jossa he viihtyvät. Tytär täyttää ensi viikolla puoli vuotta. Myönteiset kokemukset ovat vahvistuneet ensimmäisen kolmen viikon aikana.

Mestaruusliiga pyörähtää käyntiin VaLePan osalta vieraspelillä Akaassa 26. syyskuuta. Ensimmäinen kotipeli on luvassa sunnuntaina 7. lokakuuta. Mestarien liigan ensimmäinen ottelu on jo 10.10. Vexve Areenalla. Vastaan asettuu Istanbul BBSK, viime kauden sarjakolmonen Turkissa.

Levorannan merkkiviikot 3.-16.9.

Levorannan merkkiviikoilla tapahtuu Kauppakaaressa. Autotalo pullistelee merkillisen hyviä tarjouksia! Viikonloppuna 8.–9.9. Kauppakaari täyttyy iloisista tapahtumista!

Palvelemme la klo 10–15 sekä su klo 11–15. Tule mukaan merkkiviikkojen tunnelmaan ja tee satokauden parhaat kaupat!

LA 8.9. KLO 10-15 Levorannan Nissan- ja Opel-talossa:
• Taikuri Risto Leppänen esiintyy klo 11 ja 12. Tule ihmettelemään myös lähitaikuutta!
• 500 pätkää Huilun tuhtia grillistä
• Arvonnassa AITO JOPO (arvo 400€) liikkeessä 3.-16.9. välillä käyneiden kesken
• Huollon vastaanotto paikalla, tule hyödyntämään rahanarvoiset tarjoukset

Vammalan Rengaspalvelu tarjoaa
• Hauska jättitrampoliini
• Vohvelitarjoilu
• Nokian ja Goodyearin edustajat paikalla
• Arvontaa
• Uuden rengashotellipaikan varaajalle ensimmäinen kausi maksutta
• Rengassarjan varaajalle hinnastosta -25€ alennus (max 16” renkaista) ja -35€ alennus (17” ja isommista renkaista)

Sastamalan Autokatsastuksella
• Pullakahvit
• Reiluja tarjouksia

SU 9.9. KLO 11-15 Levorannan Nissan- ja Opel-talossa:
• Viinerikahvitarjoilu 
• 50:lle ensimmäiselle Levorannan kotimainen tikkataulu
• Arvonnassa AITO JOPO (arvo 400€) liikkeessä 3.-16.9. välillä käyneiden kesken
• Huollon vastaanotto paikalla, tule hyödyntämään rahanarvoiset tarjoukset

Ensiesittelyssä täysin uusi Ford Focus

Täysin uusi Ford Focus on Levorannassa ensiesittelyssä viikonloppunäyttelyssä 2.–3. syyskuuta. Tule koeajolle ja arvioi odotetun uutuuden kyvyt nyt Levorannassa!

Uuteen Focukseen saat Levorannasta huikeat ensiesittelyedut, kysy lisää myynnistämme, 03-512 7710 (Sastamala) tai 03-512 7770 (Rauma).

Kaikki autotalomme ovat avoinna lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 11–15. Tervetuloa parhaille kaupoille!

Ford Focus on uudistunut onnistuneesti niin päältä kuin sisältä. Auto on pakattu täyteen tekniikkaa, joka tekee arjen autoilusta helppoa, nautinnollista ja ennen kaikkea turvallista. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin ja automaattinen pysäköintiavustin nostavat autoilukokemuksen helppoudessaan uudelle tasolle. Monet Focuksen varusteet ovat olleet aiemmin saatavissa vain huomattavasti kalliimmissa autoissa.

Focus saapuu Suomeen ensin kolmella varustetasolla: Trend, runsaasti varusteltu Titanium sekä urheilullinen ST-Line. Korimallina on 5-ovinen tai farmari. Focuksessa on nyt myös koko auton luonteeseen vaikuttavat valittavat ajotilat. Normal, Eco ja Sport -asetukset muuttavat Focuksen kaasun vastetta, ohjausta ja jopa vaihteiden vaihtoa ajotapasi mukaan.

Täysin uuden Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin taloudellisia. Uusien ja entistä parempien 1.0 ja 1.5-litraisten EcoBoost -bensiinimoottorien teho vastaa huomattavasti suuremman moottorin tehoa. Fordin EcoBoost -teknologia tuottaa tasaisen, reagoivan ja palkitsevan suorituskyvyn. Molemmat moottorit ovat nyt vieläkin taloudellisempia sylinterin lepuutuksen ansiosta. Tasaisessa maantieajossa yksi sylinteri kytkeytyy pois käytöstä ja kun vääntöä tarvitaan enemmän, sylinteri aktivoituu ja tuottaa tarvittavan tehon.

Edistykselliset turboahdetut 1.5 ja 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorit ovat merkittävästi taloudellisempia, suorituskykyisempiä ja viimeistellympiä. Nämä uudet moottorit voivat parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ovat entistä reagoivampia ja myös hiljaisempia. Myös Focuksen korin atleettisessa muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

Uusi Focus on ensimmäisenä saanut Fordin uuden, 8-vaihteisen automaattivaihteiston. Kuljettajan tarpeiden perusteella suunnitellussa vaihteistossa on maksimoitu ajonautinto ja suorituskyky, ja siinä on entistä parempi kiihdytys ja erittäin tasaiset vaihteiden vaihdot. Perinteinen vaihdekeppi on korvattu konsoliin asennetulla pyöreällä vaihteenvalitsimella, mikä tekee sisätilojen asettelusta selkeämmän ja modernimman. Automaatin lisäksi Focukseen on saatavilla myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Autoilemaan Herra Hakkaraisen kanssa sunnuntaina

Sastamalassa Herra Hakkaraisen talossa ja Hurjan Hauskalla autopihalla on sunnuntaina 26. elokuuta luvassa vipinää, kun Levorannan Hurjan hauska autopäivä kutsuu lapset seikkailuun. Herra Hakkaraisen talossa ovet ovat avoinna klo 12–16 ja Levoranta tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn. Grillissä paistuu makkaraa ja palanpainikkeeksi mehua 500 ensimmäiselle.

Myös Sastamalan Levoranta on avoinna sunnuntaina klo 12–16 ja autokauppa on täynnä kovia tarjouksia.

Tervetuloa mukaan autoilemaan!

Herra Hakkaraisen talossa lapset pääsevät itse leikkimään ja käyttämään mielikuvitustaan rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuihin maisemiin. Talosta löytyy loputtomasti yksityiskohtia, ja aina voi löytää jotakin uutta. Ja talossa voi aina törmätä itseensä Herra Hakkaraiseen.

Sisätiloista löytyvät Herra Hakkaraisen oma koti, missä saa aikaan esimerkiksi huikeat kotileikit, Artturin ritarien sali miekkailuineen, Kaikkien aikojen avaruus avaruuslentoineen sekä Koiramäen lapset kaupungissa -kirjasta tuttu vanha kaupunki, missä esimerkiksi sekatavarakaupan tuotteet aiheuttavat väistämättä tarpeen kokeilla ja leikkiä.

Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla heti talon takana niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät kokemaan liikkumisen riemua polkuautoillen. Polkuautoilla pääsee ajelemaan ihastuttavassa kaupungissa, jonka Poliisiasema, Bensa-Paulin huoltoasema ja Himmun pesukatu tuntuvat kovin tutuilta. Myös Herra Hakkarainen on tuttu näky polkuauton ohjaksissa, silmät ummessa tietenkin. Vaikka Herra Hakkarainen ei olekaan ajanut yhtään kolaria, emme suosittele unissa ajelua kenellekään muulle.

Lue lisää Herra Hakkaraisen talon nettisivuilta

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10
Ford Store
 

Automyynti
p. 03-512 7710
Huolto
p. 03-512 7720

Sastamala
Kauppakaari 10
Opel- ja Nissan-myymälä

Automyynti
p. 03-512 7710

Huolto
p. 03-512 7745

Tampere
Nuutisarankatu 35
 
 

Automyynti
p. 03-512 7750
Huolto
p. 03-512 7760

Rauma
Metallitie 1
 
 

Automyynti
p. 03-512 7770
Huolto
p. 010-321 9580