Tammitarjous 0,99% rahoitus kaikkiin autoihin

Levoranta-rahoitus on edullinen, kiinteä korko 0,99 %

0,99% kiinteä rahoitus kaikkiin autoihin

Tammikuussa pistetään pakkasenpurema tarjous: Levoranta Rahoituksen superedullinen kiinteä korko vain 0,99% Vertaile ja totea itse, kuinka paljon halvempi Levoranta Rahoitus on verrattuna autokaupan yleisiin rahoituskorkoihin.

Tarjoamme Levoranta Rahoitusta kaikkiin uusiin ja vaihtoautoihin. Levoranta Rahoituksella saat lisäksi aina pitkän maksuajan jopa 72kk. Käsiraha jopa 0€. Muista lisäksi kaikkiin autoihin ilmainen kotiinkuljetus kaikkialle Manner-Suomeen.

 Rahoitustarjous voimassa 1.-31.1.2022. Kiinteä korko 0,99%, perustamiskulu 289€, käsittelykulu 14€/kk, max 72kk, edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, kasko- ja liikennevakuutuksen. Koskee kaikkia uusia ja vaihtoautoja. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Tarjouksen voi yhdistää vakuutus- ja kotiinkuljetustarjouksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Helppo ja halpa

Levorannasta saat osamaksurahoituksen  nopeasti, ilman jonotusta ja ennen kaikkea edullisesti. Levoranta-rahoituksella saat ajoneuvon omaksesi maksettuasi sovitut kuukausierät loppuun. Rahoituksen vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa vaihtoauto ilman lisävakuuksia. Vaihtoauton tulee olla ajokuntoinen ja ollut asiakkaan omistuksessa vähintään kuukauden ajan. Vaihtoauto käy käsirahasta useimmissa tapauksissa.