Ford Mustang

Levorannan-Autoliike-Levoranta-Ford-Mustang-2
TEHOKKAAMPI. TYYLIKKÄÄMPI. UUSI MUSTANG.
TEHOKKAAMPI. TYYLIKKÄÄMPI. UUSI MUSTANG.

Veitsenterävää tarkkuutta

Käynnistäessäsi uuden Ford Mustangin saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa.

Uusi 12” digitaalinen mittaristo antaa hyödyllisiä tietoja sen mukaan, minkä ajotilan olet valinnut: Normaali, Sport+, Snow/Wet, Track tai Drag Strip. Myös mittariston ulkoasu muuttuu ajotilan mukaan.

Uudessa Mustangissa on myös edistyksellinen MagneRide™ -iskunvaimennus, joka mahdollistaa erinomaisen hallinnan radalla ja poikkeuksellisen ajomukavuuden tien päällä.

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä pitää sen jarruttamalla tai kiihdyttämällä automaattisesti.

Katso video

Uusi Mustang murisee voimakkaammin

Mustangin maineikkaassa 5.0 V8-moottorissa on nyt sekä korkeapaineinen suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Lisäksi 2.3 EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu suorituskyvyn parantamiseksi.

Valitsitpa kumman tahansa moottorin, käytettävissäsi on täsmällisesti toimiva ja reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

Uuden aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston (Active Valve Exhaust) – ansiosta voit jopa valita, millainen ääni uudesta Mustangistasi lähtee. Jos esimerkiksi haluat vaikuttavamman äänimaailman, valitse Race Track -tila. Jos taas kaipaat rauhallisempaa ympäristöä, voit valita hiljaisen tilan.

Katso video

Esittelyssä uusi Mustang Fastback

Fastback-mallissa Mustangin henki on saanut ultramodernin muodon: pitkä konepelti viettää sulavasti alaspäin vähentäen vastusta, joten auto halkoo ilmaa vaivatta. Etusplitterit parantavat myöskin pitoa, jotta voit nauttia uuden Mustangin erinomaisesta suorituskyvystä. Ajo- ja takavalojen omaleimainen muotoilu ja muut tunnusomaiset ominaisuudet eivät jätä epäilystäkään siitä, mikä auto on kyseessä. Uusi Mustang on täysiverinen kuljettajalähtäinen urheiluauto: siinä on useita ominaisuuksia, joiden tarkoitus on parantaa ajonautintoa.

Katso video
Katso video

Uusi Mustang Convertible: ajamisen vapautta

Uusi Mustang Convertible ilmaisee ajamisen vapautta puhtaimmillaan ja Fordin pääsuunnittelija Joel Piaskowski onkin sanonut sen muistuttavan kaunista vaakasuoraan kiitävää luotia. Auto on täydellisen sopusuhtainen joka kulmasta. Katto taittuu hetkessä piiloon syvälle auton koriin, minkä ansiosta auton virtaviivainen ulkoasu ja aerodynamiikka säilyvät. Hillitty harjanne takaluukussa auttaa luomaan pitovoimaa ja saa takavetoisen auton tehon ja väännän heräämään eloon. Olipa katto kiinni tai auki, uusi Ford Mustang tekee lähtemättämän vaikutuksen kaikkialla.

Mustangit saat Ford Store Levorannasta Sastamalasta.

 • Levorannan Ford-merkkisivusto

  Tutustu Ford-mallistoon
 • Automyynti Sastamala

  FordStore

  Avoinna ark. 8–18.30
  La 10–15

  Puh. 03 512 7710

  Automyynti Tampere

  Avoinna ark. 9–18.00
  La 10–15


  Puh. 03 512 7750

  Automyynti Rauma

  Avoinna ark. 8–18.30 La 10–15

  Puh. 03 512 7770


 • Ota yhteyttä

  Maunu Hujo

  Maunu Hujo

  Automyyjä, Ford, Mustang-myynti