LEVORANTA-RAHOITUS

Levoranta-autoliike-varaa-koeajo-levoranta

Kaikkiin autoihin 0,99 % + kulut

Levoranta-rahoituksella saat kaikki autot huippuedullisesti. Siis kaikki: vaihtoautot sekä uudet autot niin varastosta kuin tilattavat autot, henkilöautot ja hyötyautot! Kun valitset edullisen Levoranta-rahoituksen, voit säästää jopa tuhansia euroja! Suunnista Levorantaan parhaille autokaupoille!

Tammikuussa pistetään pakkasenpurema tarjous: Levoranta Rahoituksen superedullinen kiinteä korko vain 0,99% Vertaile ja totea itse, kuinka paljon halvempi Levoranta Rahoitus on verrattuna autokaupan yleisiin rahoituskorkoihin.

Tarjoamme Levoranta Rahoitusta kaikkiin uusiin ja vaihtoautoihin.

Levoranta Rahoituksella saat lisäksi aina pitkän maksuajan jopa 72kk. Käsiraha jopa 0€.

Muista lisäksi kaikkiin autoihin ilmainen kotiinkuljetus kaikkialle Manner-Suomeen.

 Rahoitustarjous voimassa 1.-31.1.2022. Kiinteä korko 0,99%, perustamiskulu 289€, käsittelykulu 14€/kk, max 72kk, edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, kasko- ja liikennevakuutuksen. Koskee kaikkia uusia ja vaihtoautoja. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Tarjouksen voi yhdistää vakuutus- ja kotiinkuljetustarjouksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

Helppo ja halpa

 

Levorannasta saat osamaksurahoituksen nopeasti, ilman jonotusta ja ennen kaikkea edullisesti. Levoranta-rahoituksella saat ajoneuvon omaksesi maksettuasi sovitut kuukausierät loppuun. Rahoituksen vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa vaihtoauto ilman lisävakuuksia. Vaihtoauton tulee olla ajokuntoinen ja ollut asiakkaan omistuksessa vähintään kuukauden ajan. Vaihtoauto käy käsirahasta useimmissa tapauksissa.

Levoranta-rahoitus edellyttää voimassaolevan liikenne- ja kaskovakuutuksen. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina markkinoiden myllerryksistä ja ohjauskorkojen muutoksista riippumatta. Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan yhdestä kuuteen vuoteen. Kuukausierää voidaan myös pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Vaihtoautohaussamme on laskettu autoille rahoitusesimerkit. Voit myös etsiä vaihtoautoa kuukausierän perusteella. Vaihtoautohaussa pystyt myös näppärästi kokeilemaan, miten kuukausierien tai käsirahan määrä vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

Maksa pois vaikka etuajassa

Jos autokuume iskee ja ajoneuvon vaihto tai myynti tulee ajankohtaiseksi tai haluat maksaa loppuvelan pois ennen sopimuskauden loppua, se on mahdollista milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.

Kysy lisää yrittäjän rahoitusvaihtoehdoista

Levoranta tarjoaa yrittäjälle joustavat rahoitusvaihtoehdot, kysy lisää yritysmyynnistämme:

Yhteistyössä Levoranta-rahoituksessa kanssamme toimivat luotetut ja turvalliset rahoitusyhteistyökumppanit

OP Pankki Oyj / Autokaupan rahoituspalvelut
PL 308
00013 Pohjola
Puh. 010 252 5843

Danske Finance Oy Asiakaspalvelu,
PL 1276
00075 Danske Bank
Puh. 010 546 3118

Nordea Rahoitus Suomi Oy
Aleksis Kiven katu 9
00020 NORDEA
Puh. 09 1651

Santander Consumer Finance Oy
Risto Rytin tie 33
00570 Helsinki

Levoranta-rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.