Levoranta Showroom

Tarvitsetko tilaa elämän risteyskohtiisi? Meillä on siihen apu! Oli kyseessä oman elämäsi juhlat: ristiäiset, häät, syntymäpäivät tai elämän juhlat, yrityksesi koulutus, tyky-, tyhy-, tuotelanseeraraus tai vaikka asiakasilta. Levoranta Showroom uudistuvan Ellivuori Resortin alueella Sastamalassa tarjoaa mukautuvat ja nykyaikaiset tilat 10-170 henkilön tilaisuuksiin.

Levoranta Showroomin tila on yhtenäinen ja iso, mutta sitä voidaan jakaa äänieristesermein ryhmätyöskentelyyn tai pienempiin tilaisuuksiin. Levoranta Showroom sopii myös pienten messujen järjestämiseen.
Tiloissa on mahdollisuus käyttää keittiötä, jossa on astiasto 40 henkilölle.

Levoranta Showroomin yhteydessä on myös max. 12 henkilön saunatilat sekä saunatupa, illanviettoon tai kokoukseen. Tilat ovat esteettömät ja niihin kulku on joko suoraan ulkoa tai hotellin käytävien kautta.

Kokousvarustus

Showroom on varustettu wifillä, äänentoistojärjestelmällä, Google Chromella, videotykillä ja fläppitaululla.

Levoranta Showroom haluaa palvella asiakkaita elämän risteyskohdissa niin häissä, syntymäpäivissä, koulutuksissa tai asiakassuhteiden luomisessa.

Varaukset

Ellivuori Resortin myyntipalvelun puhelinnumerosta:
03 51 922 tai 03 51 923

Ellivuori Resortin myyntipalvelusta saat varattua myös majoitukset ja ruokailut sekä muut aktiviteetit!

Sijainti

Ellivuori Resort
Ellvuorentie 131
38130 Sastamala

Etäisyydet:
Sastamalasta 17km
Tampereelta 49km
Turusta 130km
Helsingistä 225km

Valtatie 12 varrelta on opastettu viitoin tielle
2495 Karkunkyläntie.

Ellivuori Resort

Ellivuori Resort sijaitsee Rautaveden rannalla luonnonkauniissa maisemissa. Alue on voimakkaasti kehittyvä ja tarjoaa nyt jo paljon erilaisia palveluita mm. hotelli- ja ravintolapalvelut, laskettelu, kiipeily ja monet muut liikuntapalvelut.

www.ellivuoriresort.fi

  • Ota yhteyttä

    Anu-Maria Ylönen

    Anu-Maria Ylönen

    Palvelukehittäjä