Yhteistyö

Levorannan-Autoliike-Hakkaraisen-talo-yhteistyo-1

Elämän makuista toimintaa

Meillä Levorannassa tapahtuu paljon!

Meille Levorannassa on tärkeää olla aktiivisesti mukana yhteisössämme. Haluamme jakaa hyvää mieltä eteenpäin. Haluamme tuellamme laajentaa erityisesti lasten ja nuorten erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja perheet ovatkin erityisen lähellä sydäntämme.

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä Herra Hakkaraisen Talon kanssa järjestäen yhdessä monia Hurjan hauskoja autopäiviä, joissa kaikilla on vapaa pääsy Herra Hakkaraisen taloon ja autopihalle. Löytyypä sieltä ihka oikea Levorannan Varikkotallikin.

VaLePan junnulentopallon kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä ja tsempanneet pieniä lentopalloilijoita matkalla eteenpäin.

Vammalan Seudun Voiman Levoranta Games on jo perinteeksi muodostunut kesän yleisurheilutapahtuma, joka kokoaa yhteen kolmisensataa lasta ja nuorta.

Olemme vuosien varrella tukeneet myös lukuisia lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäviä yhdistyksiä sekä kymmeniä nuoria yksilöurheilijoita ja taiteen harrastajia.

Levoranta on mukana vuosittain myös rikastuttamassa paikallista kulttuurielämää tukemalla mm. taidenäyttelyitä, musiikkitapahtumia ja Vanhan Kirjallisuuden Päiviä.

Vahvaa näkyvyyttä ja mainetta niittänyt VaLePa on pitkäaikainen kumppanimme urheilun saralla. Viime vuosina VaLePa on pelannut miesten CEV Cupissa FordStore Levoranta Sastamala -nimen alla.

Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia liikkeissämme. Haluamme tuottaa näin asiakkaillemme iloa ja hyvää mieltä Sastamalassa, Raumalla ja Tampereella. Meille ovat tervetulleita kaikki vauvoista vaareihin tilaisuuksiin, joissa usein esiintyvät tunnetut artistit, taikurit ja tanssittajat. Levorannassa on nautittu esimerkiksi oopperasta, hyvän olon tapahtumista, lastenpäivistä, monenlaisesta musiikista ja autohallitansseistakin. Olemme monessa mukana ja koko henkilökuntamme nauttii seurastanne.

Tervetuloa Levorannan tapahtumiin ja tilaisuuksiin!